Alles over het ontvangen van geld

Alles over het ontvangen van geld

Betaald worden voor het verrichten van diensten als Stripchat model 

Alles over het ontvangen van geld
27 juli 2020

Nadat je de goedkeuring hebt verkregen om als model te werken op het Stripchat platform, heb je de mogelijkheid om je betalingsinstellingen aan te passen. Het is daarbij goed om nogmaals te controleren of alle verstrekte informatie correct is om in een later stadium vertraging bij het ontvangen van je betaling te voorkomen. Je kunt je betalingen ontvangen via Paxum, COSMOpayment, ePayService, ACH / Direct Transfers, Cheques, Bitcoin / Cryptocurrencies, International Wire Transfers en EUR Wire Transfers (SEPA).
 
Alle uitbetalingsmethoden zijn gratis voor modellen / studio's en worden automatisch uitgevoerd op dinsdag, behalve overschrijvingen, die om de andere dinsdag worden gedaan.
 

Je betalingsinstellingen wijzigen

Je kunt je betalingsinstellingen rechtstreeks wijzigen via de hoofdpagina van de site door op je Tokens-pictogram in de rechterbovenhoek te klikken en Betalingsinstellingen te selecteren in het vervolgkeuzemenu. Elke keer dat je een wijziging aanbrengt in je betalingsinstellingen, ontvang je een e-mail om de wijziging te verifiëren. Zorg er daarom voor, dat je toegang hebt tot het e-mailaccount dat je gebruikt voor je StripChat-profiel om ervoor te zorgen, dat alleen jij je instellingen mag en kan wijzigen.
 

Uitbetalingsfrequentie en minimumbedragen

Uitbetalingen worden automatisch gedaan op de dinsdag en omvatten de inkomsten van de week ervoor (maandag-zondag) plus elk ander overlopend bedrag uit oudere periodes.
 
Iedere dinsdag worden de betalingen verstuurd via: 
  • Paxum
  • COSMObetaling
  • ACH / Direct
  • Cryptocurrency
  • Cheques
  • EUR Overschrijvingen (SEPA)
  • ePayService
Alle internationale overschrijvingen worden om de ene dinsdag verricht. 

Verder is het goed om te weten, dat je betaling wordt gepland zodra je het minimumbedrag van elke provider hebt bereikt:

  • Voor Paxum, ePayService en COSMOpayment is het minimumbedrag $ 50
  • Voor ACH / Direct, cheques en EUR-overboekingen is het minimumbedrag $ 100
  • Voor internationale overschrijvingen is het minimumbedrag $ 500
  • Voor Cryptocurrencies is het minimumbedrag $ 200

Betaling ontbreekt of wordt niet op tijd ontvangen

Het kan weleens voorkomen, dat je betaling vanwege de een of andere reden ontbreekt of niet op tijd wordt ontvangen. Als je betaling te laat is, aarzel dan niet om contact op te nemen met de 24/7 klantenserviceteam van Stripchat. Het is natuurlijk raadzaam om de verwachte timing van de uitbetalingen voor elke betalingsprovider eerst te raadplegen voordat je contact opneemt met de klantenservice van de site. 
 

Betalingsstatus

Op Stripchat zijn er vier statussen voor de betalingen terug te zien, zodat de modellen / studio's gemakkelijk de voortgang van elk van hun uitbetalingen kunnen volgen
 
  • Wachten - Elke maandagochtend worden alle in aanmerking komende uitbetalingen gegenereerd en wordt de status Wachten ingesteld totdat de betaling is verwerkt. Als het model / de studio de betalingsgegevens wijzigt tijdens de wachtstatus, wordt de uitbetaling geweigerd en wordt de betaling verplaatst naar de volgende week.
  • Betaald - Zodra het te betalen bedrag ingediend is geworden jou, door een betalingsmethode naar wens te kiezen, wordt het gemarkeerd als Betaald.
  • Geweigerd - deze status wordt ingesteld wanneer de uitbetaling wordt geweigerd voordat deze wordt betaald.
  • Terugboeking - als de status is gemarkeerd als terugboeking, betekent dit dat de uitbetaling is teruggedraaid na betaling.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden