Stripchat Technische vragen en oplossingen

Stripchat Technische vragen en oplossingen

alles over inloggen en emails

Stripchat Technische vragen en oplossingen
20 mei 2020

Bij het aanmelden op Stripchat, tijdens het inloggen of wanneer je gebruik maakt van de diensten van Stripchat kan je weleens tegen zaken aankomen waar je niet zo snel een oplossing bij de hand hebt. Hieronder enkele van de meest gestelde vragen en mogelijke oplossingen. 

Wat kan ik doen als ik niet kan inloggen op mijn account? 

Om in te kunnen loggen op Stripchat moet je eerst een account aanmaken. Als je al een StripChat-account hebt en je kunt niet inloggen, dan kan dit aan verschillende zaken liggen. Allereerst kan het zo zijn, dat je cookies zijn uitgeschakeld. In dit geval is het raadzaam om je cookies in te schakelen om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Ten tweede kan het, dat je gebruik maakt van een ongeldig/ verkeerd wachtwoord of gebruikersnaam. Ga daarom altijd na of je de juiste inloggegevens gebruikt. Het kan ook zo zijn, dat je je wachtwoord vergeten bent. Het wachtwoord kun je simpel via de site herstellen door op het tabje ‘wachtwoord vergeten’ te klikken. Let wel, je account kan opgeschort of verwijderd worden als blijkt, dat het geruime tijd op inactief staat. (meer over problemen met livestreams)

In andere gevallen kun je ook de melding krijgen, dat de site niet beschikbaar is in jouw land (bijvoorbeeld voor de indiase leden). Probeer in dat geval de site te bezoeken via de volgende link: https://superchat.live. Je kunt je bestaande Stripchat-inloggegevens gebruiken om in te loggen op https://superchat.live en je account en saldo zullen hetzelfde zijn als op stripchat.com.

Ik heb geen gratis tokens ontvangen toen ik me aanmeldde op de site

Door een gebruikersaccount aan te maken op deze site kun je deelnemen aan de Tokens Giveaway en maak je kans op 50 gratis tokens. Elk uur worden er 50 gratis tokens weggegeven aan tien gebruikers met geverifieerde e-mailaccounts. Om mee te kunnen doen aan de loting van de 50 gratis accounts kun je aan de onderkant van elke chatroom klikken op het tabje ’50 gratis tokens kopen’. Houd er rekening mee, dat als je wint, je je prijs binnen tien minuten moet claimen, anders gaat deze verloren. 

Ik heb de bevestigingslink voor de e-mail niet ontvangen, wat kan ik doen? 

Als je nog geen verificatie-e-mail hebt ontvangen, kun je deze handmatig opnieuw verzenden via je account. Ga in dit geval naar het gedeelte "Instellingen en privacy" en klik op "Bevestiging opnieuw verzenden". Controleer zowel je Inbox-, Spam- en Junk-mappen in je e-mailaccount en klik op de laatste link, die naar je is verzonden.

Als je daarna nog steeds geen bevestigingslink hebt ontvangen, neem dan contact op met de 24/7 klantenservice van Stripchat om het probleem op te lossen.  

Ik heb geen e-mail ontvangen om mijn wachtwoord te wijzigen, wat kan ik doen? 

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je geen email hebt ontvangen om je wachtwoord te kunnen wijzigen. Probeer de e-mail opnieuw te verzenden. Klik gewoon op deze link en voer je gebruikersnaam of e-mailadres in (https://stripchat.com/forgot-password). Controleer daarbij ook je spam- en junkmappen in je e-mailaccount en open de laatst verstuurde email van Stripchat. 

Nu gratis webcam seks!

Reacties

machine control hoe werk dat . kan het niet bedienen

Hey,ik heb hier al eerder een account gehad maar ik ben de nicknaam en het wachtwoord vergeten.
Nu wil ik een nieuw account aanmaken maar ik krijg de melding dat dit email adresal bekend is,Hoe kan ik een nieuw account aanmaken op mijn bestaand emailadres?

Ik zou graag mij hele geschiedenis van jullie krijgen Van berichten foto’s video’s cam2cam private room alles als aandenken aan een mooie tijd ik ga emigreren en zou het zeer waarderen dat ik als via mail toe gezonden krijg mail is niet [email protected] / of [email protected] / [email protected] ik zei het tegemoet gr coba

Ik kan niet inloggen de tweestaps verificatie heb ik nooit ingesteld maar wordt wel gevraagd op mijn account gerardo2670
Graag hulp dat ik weer kan inloggen.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden