Wil je model worden op Stripchat? Dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Gewoon in het Nederlands! Hoe werkt het met betalingen, hoeveel zijn tokens waard en wat wordt er allemaal precies van mij verwacht? Je leest het hier in verschillende uitgebreide artikelen vol met weeetjes, tips en informatie. Je verdient al snel duizenden euro's per maand en wie  weet word jij zelfs de volgende camgirl miljonair! 

Hoe kan ik mijn Lovense-apparaat instellen op Stripchat?

Lovense op Stripchat is een ongelooflijk leuke manier om je fooien te vergroten en gebruikers te betrekken bij je sexy shows. Volg voor een succesvolle installatie de onderstaande stappen voor het correct installeren van Lovense voor je Stripchat-modelaccount. Zorg ervoor dat je de onderstaande links gebruikt, want ze hebben ook heel gemakkelijk guides die je kunt volgen om het proces op de juiste [...]

Stripchat tokens: verdiensten en uitbetalingen

De Stripchat tokens die je verdient kan je op verschillende manieren laten uitbetalen. Hier onder een overzicht van de betalingsmogelijkheden, hoe vaak je uitbetaald kunt krijgen en wat de betalingsdrempel is.
Kan ik mijn Stripchat tokens ontvangen via Paypal of Western Union?
Nee, Stripchat tokens worden niet via Paypal en Western Union uitbetaald. Je kunt, ePayments (https://www.ep [...]

Mijn Stripchat profiel

Nadat je bent aangemeld zet je een Stripchat profiel op. Hieronder volgt meer uitleg over je profiel en over de verschillende gebruikers die je profiel kunnen bezoeken.
Kan ik mijn content op Stripchat profiel verkopen?
Ja, je kunt betaalde fotoalbums maken en deze van 1 tot 999 tokens prijzen. De albums kunnen zoveel kleine foto's bevatten als je wilt en het aantal betaalde albums i [...]

Stripchat camgirl, wat houdt het in?

Camgirl zijn op Stripchat betekent chatten en jezelf laten zien in een webcamchat met gebruikers en geld verdienen. Je kunt de live chats zelf bekijken en zien hoe andere modellen werken: http://www.stripchat.nl/stripchat
Moet ik als camgirl op Stripchat een schema volgen?
Je kunt werken wanneer je maar wilt, je bent je eigen baas! Geen planningen, geen minimum uren. Het is een goed [...]

Hoe chatten op StripChat werkt voor cammodellen

Uiteindelijk gaat het op StripChat natuurlijk om de interactie tussen klanten en modellen. Hierbij extra uitleg over het chatten in het algemeen, wie en wat de verschillende gebruikers zijn en hoe om te gaan met leden die je liever niet in je chatroom hebt.
Chatten op StripChat
Waarom hoor ik verschillende geluiden als ik een Tip ontvang (hulp bij het configureren van ohmibod)?
[...]

Hoe word je een StripChat webcam model?

Cammodel worden op StripChat is zo gedaan. Met een paar klikken zet je een account op en binnen no-time kun je aan de slag als webcam model. Hier bij een overzicht van de verschillende vragen en stappen die je moet of kunt ondernemen.
Hoe kan ik me aanmelden als een model?
Gebruik deze link om als model te registreren: https://stripchat.com/signup/model. Gebruikersaccounts kunnen nie [...]