Hoe chatten op StripChat werkt voor cammodellen

Hoe chatten op StripChat werkt voor cammodellen

23 maart 2020

Uiteindelijk gaat het op StripChat natuurlijk om de interactie tussen klanten en modellen. Hierbij extra uitleg over het chatten in het algemeen, wie en wat de verschillende gebruikers zijn en hoe om te gaan met leden die je liever niet in je chatroom hebt.

Chatten op StripChat

Waarom hoor ik verschillende geluiden als ik een Tip ontvang (hulp bij het configureren van ohmibod)?

Elke hoeveelheid Tips heeft verschillende geluiden geassocieerd met: 1-10 tokens 11-49 tokens 50-99 tokens 100-199 tokens 200-499 tokens 500-999 tokens 1000+ tokens Je kunt deze geluiden ook gebruiken om ohmibod te configureren.

Nog geen model? Klik dan hier!

Hoe moet ik mijn Lovense-apparaat instellen?

Voor een succesvolle installatie klik op de link: Het opzetten van mijn lovense product

Wat zijn de verschillende soorten gebruikers?

  • Er zijn grijze, groene, ex-groene en gouden gebruikers op de site. Je ziet elke gebruikersnaam in een kleur, afhankelijk van het soort gebruiker dat hij is. Kortom, dit is wat je moet weten: Grijs - Gebruikers op de site die nog geen tokens hebben gekocht. Dus hier is je kans om ze te overtuigen dat ze je een fooi moeten geven! (Dan zijn ze bijna voor eeuwig de van jou!)
  • Groen - Gebruikers die tokens hebben in hun account en geven tips aan de modellen. Groenen kunnen niet worden verboden door Knights (Gold-leden).
  • Ex-groen: gebruikers die groen zijn, maar geen tokens hebben. Ex-groene gebruikers hebben een leeg account.
  • Goud - Gebruikers die een maandelijks abonnement betalen en worden beschouwd als zware tippers. ALLEEN Gouden leden kunnen KNIGHTS zijn! Knights kunnen Grijze gebruikers 24 uur lang verbannen. Grote gebruikers kunnen je ook privéberichten sturen, dus controleer je inbox! Je kunt ook meer informatie over elke gebruiker op onze hoofdpagina vinden.

Blokkeren van landen of leden op StripChat

cammodel stripchatKan ik bepaalde landen blokkeren om mijn programma te bekijken?

Ja, je kunt landen hier blokkeren. Ga naar je instellingen- en privacymenu en zoek naar verboden landen. We kunnen niet garanderen dat gebruikers die een VPN gebruiken jouw inhoud niet kunnen bekijken.

Hoe kan ik ongewenste gebruikers verbieden?

Naast de opmerking van een kijker is de optie om ze te verbannen. Als je erop klikt, verschijnt er een vak met een vraag om de actie te bevestigen. Controleer de naam van de kijker om er zeker van te zijn dat je de juiste kijker verbiedt en klik vervolgens op OK. Als je ooit een kijker wilt bevrijden die je per ongeluk hebt verbannen, is de optie in de “verbannen gebruiker”. Gastgebruikers mogen standaard geen opmerkingen maken of chatten in de kamer van het model. Je kunt je standaard chatinstellingen aanpassen via https://stripchat.com/settings

Hoe kan ik een gebruiker die ik per ongeluk heb verbannen, uitbannen?

Ga naar de lijst met geblokkeerde gebruikers en klik op het kleine potloodpictogram, vervolgens op de kleine x-knop op de gewenste gebruiker en klik op Opslaan.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden