Hoe kan ik Stripchat model worden? 

Hoe kan ik Stripchat model worden? 

Hoe kan ik Stripchat model worden? 
23 juni 2020

Op Stripchat is het namelijk heel eenvoudig om model te worden. Aan de onderzijde van de startpagina van de site zal je de mogelijkheden zien om Stripchat model te kunnen worden. Allereerst zou je in het aanmeldformulier welke tevoorschijn komt een gebruikersnaam naar keuze en een werkend email adres moeten ingeven. Het is van belang, dat je je gebruikersnaam en email adres correct typt, omdat deze twee met elkaar gekoppeld worden en een fout in dit stadium ertoe kan leiden, dat je in de toekomst geen van beide kunt wijzigen. Het e-mailadres dat je opgeeft, is ook erg belangrijk omdat er een uniek wachtwoord voor eenmalig gebruik naar dit adres wordt gestuurd, dat je onmiddellijk na de eerste keer inloggen moet wijzigen.

Bij het aanmelden is het ook raadzaam om eerst de Algemene Voorwaarden van de site door te nemen. Heb je deze al doorgenomen? Dan kun je klikken op het tabje ‘ik wil geld verdienen’. Hiermee voltooi je dan de eerste fase van de registratie. Nadat je de registratie hebt voltooid en het eenmalig wachtwoord via het opgegeven email adres hebt ontvangen kun je direct aan de slag op deze spannende site. De wizard zal je dan verder door het aanmeldproces voor modellen begeleiden. 

Het is goed om te weten, dat een gebruikersaccount van deze site niet ook nog gebruikt kan worden als modelaccount. Gebruikersaccounts kunnen namelijk niet geconverteerd worden naar modelaccounts. Registreer je dus met een ander email adres als je je als model wilt aanmelden. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Regels voor Stripchat modellen

Algemene regels

Op Stripchat moeten alle modellen minimaal 18 jaar oud zijn en je identiteit als model moet voldoen aan de identiteitsdocumenten die je aan de site verstrekt hebt. Daarnaast moet je gepubliceerde profiel en de omslagafbeelding overeenkomen met dat van de uitzendmodellen. Alle geüploade afbeeldingen en video's mogen alleen van een geregistreerde model zijn. Verder mogen afbeeldingen, die op je profiel geplaatst zijn geen watermerken, berichten, logo's of andere op elkaar geplaatste elementen bevatten. 

Uitzendregels

Voor wat betreft het uitzenden is het goed om te weten, dat modellen slechts op één account tegelijk kunnen uitzenden. Alle uitzendingen moeten live zijn en video-opnamen alsook statische foto's mogen niet worden uitgezonden en / of geadverteerd als live streaming. Overtreders van deze regel worden verboden, alle uitstaande inkomsten kunnen worden ingehouden en alle inkomsten uit het verleden worden in mindering gebracht op de studio (als er een betrokken is).

Wanneer je online bent, moet je je microfoon hebben ingeschakeld en communiceer je met je bezoekers. Het is daarom correct om voor het begin van de uitzending het juiste type show te selecteren op basis van deelnemers (vrouw, man, koppel, enz.). Daarnaast moet je profielinformatie en "tags”, van wat je bereid bent te bieden tijdens je show, overeenkomen met de inhoud van de uitzending. Als je de juiste kenmerken niet selecteert, kan dit leiden tot waarschuwingen of zelfs beëindiging van de uitzending.
Het is verboden om de uitzending meer dan een paar seconden te verlaten zonder de chatbezoekers op de hoogte te stellen van je geplande afwezigheid. Ga offline als je om welke reden dan ook wilt afmelden bij de uitzendsessie.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden