Hoe word je een StripChat webcam model?

Hoe word je een StripChat webcam model?

Het is zo gedaan

Hoe word je een StripChat webcam model?
29 april 2021

Cammodel worden op StripChat is zo gedaan. Met een paar klikken zet je een account op en binnen no-time kun je aan de slag als webcam model. Hier bij een overzicht van de verschillende vragen en stappen die je moet of kunt ondernemen.

Hoe kan ik me aanmelden als een model?

Gebruik deze link om als model te registreren: https://stripchat.com/signup/model. Gebruikersaccounts kunnen niet worden geüpgraded naar modelaccounts.

Wie kan een webcam model zijn op Stripchat.com?

Ze accepteren 18+ jaar oude vrouwen, mannen, paren en transgenders.

Kost dit geld?

Het lidmaatschap is GRATIS, of je nu een model of een kijker bent. Aanmelden is snel en GRATIS!

Hoe kan ik geld verdienen op Stripchat.com?

Op Stripchat is er een token systeem. De waarde van de tokens op Stripchat zijn voor webcam modellen allemaal gelijk. Je krijgt namelijk voor elke token 0.05 dollar cent. Heb je bijvoorbeeld 1000 tokens ontvangen, dan kun je dit inwisselen voor 50 dollar.

Het geld dat in je account komt te staan kun je vervolgens opnemen door middel van een aantal verschillende betalingsopties. Zo heb je de keus uit:

  • Paxum,
  • ePayments,
  • Cosmo Payment
  • Cheques (voor europa is dit niet aan te raden)
  • Crypto's
  • en bankoverschijvingen

Hoe lang het duurt voordat je je geld hebt, is afhankelijk van de gekozen methode, maar het duurt ongeveer tussen de 2 en 10 werkdagen. 

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen:

Shows op Stripchat

Ontvang tips voor je shows.

Leden mogen tokens sturen als tip tijdens openbare shows. Ze geven de modellen een teken van waardering voor het delen van hun shows en voor het beantwoorden van verzoeken. Gebruikers zijn niet verplicht modellen tips te geven.

Verdien door privéshows.

Een privéshow kost standaard 24 tokens ($ 1,2) per minuut. Deze prijs kan echter worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings (van 16 tot 120 tokens per minuut). Een kijker kan vanuit elk modelprofiel een privéshow aanvragen, maar het is aan de modellen om te beslissen met wie ze naar een privékamer gaan. In de privékamer doet het model een speciale show voor EEN ENKELE viewer. De privéshow kan op elk moment worden beëindigd door een van de twee partijen of automatisch wanneer de toeschouwer geen tokens meer heeft.

Verdien door gluurende leden.

Alle modellen hebben de mogelijkheid om te verdienen aan gluurende leden in privéshows. Met deze functie kunnen andere leden een privéshow bespieden door een standaardprijs van 8 tokens ($ 0,4) te betalen voor een minuut gluren. Deze prijs kan worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings. Glurende leden mogen geen opmerkingen maken of shows eisen. Ze kunnen kijken zolang ze tokens beschikbaar hebben. Zodra ze geen tokens meer hebben, kunnen ze niet meer kijken totdat ze meer hebben gekocht. Gluren is goedkoper voor de leden, maar modellen die gluurders toestaan, staan ??vermeld op een van de pagina's in het bovenste menu: https://stripchat.com/tag/spy. Elk gluurder betaalt minder, maar je kunt tegelijkertijd meer leden laten gluren.

Verdien door middel van Cam2Cam.

Cam2Cam is een een-op-een cam-show, waarbij een model en een lid elkaar kunnen zien. Het kost standaard 32 tokens ($ 1,6) per minuut. Deze prijs kan echter worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings (van 32 tot 120 tokens per minuut). Elke kijker met tokens kan een Cam2Cam-show aanvragen bij een model, maar het is aan de modellen om te beslissen met wie ze naar een privékamer gaan. Cam2Cam heeft bewezen een uitstekende keuze te zijn voor zowel nieuwe als ervaren modellen, vanwege de individuele aanpak en het goede winstpotentieel.

Andere manieren om geld te verdienen

Je kunt geld verdienen met het winnen van bonusgeld.

Alle modellen hebben de kans om elke 3 uur bonusgeld te winnen! Tot 8 keer per dag kun je winnen omdat je het grootste aantal tokens hebt verdiend. Je kunt hier de actuele details van de wedstrijd bekijken (https://stripchat.com/top/rules). Er is ook een maandelijkse wedstrijd met veel hogere prijzen tot $ 2000.

Verkoop je content.

Verdien meer geld en genereer passief inkomen door foto- en videoalbums te maken en ze te verkopen aan jou kijkers. Of je nu online of offline bent, gebruikers kunnen jouw albums kopen - dit is een extra manier om meer geld te verdienen. Je kunt overal van 1 token opladen tot 499 tokens voor elk album. Maak zoveel albums als je wilt met verschillende namen en prijs ze zoals je wilt!

Zijn er regels voor Stripchat modellen?

Net als alle andere cam sites geldt ook voor StripChat, dat de modellen zich aan de regels van de site moeten houden. Als model zal je merken, dat de site algemene regels heeft, uitzend- en inhoudsregels alsook regels, die betrekking hebben op handelingen, die echt uit den boze zijn. 

De algemene regels zijn regels, die gelden voor alle StripChat modellen. Zo moet een ieder, die wil modelleren via deze site minimaal 18 jaar oud zijn en je dient je leeftijd te bewijzen middels het overleggen van een identiteitsbewijs. Daarnaast zijn er nog regels die te maken hebben met het uitzenden zelf en handelingen die absoluut niet zijn toegestaan (zoals bijvoorbeeld het gebruik van een valse ID of het plegen van seksuele handelingen met dieren.

Word nu model!


Reacties

Waarom is mijn acount geblokeerd
Wil mijn acount graag terug

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden