Hoe word je een StripChat webcam model?

Hoe word je een StripChat webcam model?

Het is zo gedaan

Hoe word je een StripChat webcam model?
10 juni 2021

Cammodel worden op StripChat is zo gedaan. Met een paar klikken zet je een account op en binnen no-time kun je aan de slag als webcam model. Hier bij een overzicht van de verschillende vragen en stappen die je moet of kunt ondernemen.

Hoe kan ik me aanmelden als een model?

Gebruik deze link om als model te registreren: https://stripchat.com/signup/model. Gebruikersaccounts kunnen niet worden geüpgraded naar modelaccounts.

Wie kan een webcam model zijn op Stripchat.com?

Ze accepteren 18+ jaar oude vrouwen, mannen, paren en transgenders.

Kost dit geld?

Het lidmaatschap is GRATIS, of je nu een model of een kijker bent. Aanmelden is snel en GRATIS!

Hoe kan ik geld verdienen op Stripchat.com?

Op Stripchat is er een token systeem. De waarde van de tokens op Stripchat zijn voor webcam modellen allemaal gelijk. Je krijgt namelijk voor elke token 0.05 dollar cent. Heb je bijvoorbeeld 1000 tokens ontvangen, dan kun je dit inwisselen voor 50 dollar.

Het geld dat in je account komt te staan kun je vervolgens opnemen door middel van een aantal verschillende betalingsopties. Zo heb je de keus uit:

 • Paxum,
 • ePayments,
 • Cosmo Payment
 • Cheques (voor europa is dit niet aan te raden)
 • Crypto's
 • en bankoverschijvingen

Hoe lang het duurt voordat je je geld hebt, is afhankelijk van de gekozen methode, maar het duurt ongeveer tussen de 2 en 10 werkdagen. 

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen:

Shows op Stripchat

Ontvang tips voor je shows.

Leden mogen tokens sturen als tip tijdens openbare shows. Ze geven de modellen een teken van waardering voor het delen van hun shows en voor het beantwoorden van verzoeken. Gebruikers zijn niet verplicht modellen tips te geven.

Verdien door privéshows.

Een privéshow kost standaard 24 tokens ($ 1,2) per minuut. Deze prijs kan echter worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings (van 16 tot 120 tokens per minuut). Een kijker kan vanuit elk modelprofiel een privéshow aanvragen, maar het is aan de modellen om te beslissen met wie ze naar een privékamer gaan. In de privékamer doet het model een speciale show voor EEN ENKELE viewer. De privéshow kan op elk moment worden beëindigd door een van de twee partijen of automatisch wanneer de toeschouwer geen tokens meer heeft.

Verdien door gluurende leden.

Alle modellen hebben de mogelijkheid om te verdienen aan gluurende leden in privéshows. Met deze functie kunnen andere leden een privéshow bespieden door een standaardprijs van 8 tokens ($ 0,4) te betalen voor een minuut gluren. Deze prijs kan worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings. Glurende leden mogen geen opmerkingen maken of shows eisen. Ze kunnen kijken zolang ze tokens beschikbaar hebben. Zodra ze geen tokens meer hebben, kunnen ze niet meer kijken totdat ze meer hebben gekocht. Gluren is goedkoper voor de leden, maar modellen die gluurders toestaan, staan ??vermeld op een van de pagina's in het bovenste menu: https://stripchat.com/tag/spy. Elk gluurder betaalt minder, maar je kunt tegelijkertijd meer leden laten gluren.

Verdien door middel van Cam2Cam.

Cam2Cam is een een-op-een cam-show, waarbij een model en een lid elkaar kunnen zien. Het kost standaard 32 tokens ($ 1,6) per minuut. Deze prijs kan echter worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings (van 32 tot 120 tokens per minuut). Elke kijker met tokens kan een Cam2Cam-show aanvragen bij een model, maar het is aan de modellen om te beslissen met wie ze naar een privékamer gaan. Cam2Cam heeft bewezen een uitstekende keuze te zijn voor zowel nieuwe als ervaren modellen, vanwege de individuele aanpak en het goede winstpotentieel.

Lees meer over de verschillende shows: Verschillende type shows op Stripchat

Andere manieren om geld te verdienen

Je kunt geld verdienen met het winnen van bonusgeld.

Vrouwelijke modellen hebben de kans om elke 3 uur bonusgeld te winnen boven op hun normaal inkomsten! Tot 8 keer per dag kun je winnen omdat je het grootste aantal tokens hebt verdiend. Je kunt hier de actuele details van de wedstrijd bekijken (https://stripchat.com/top/rules). Er is ook een maandelijkse wedstrijd met veel hogere prijzen met meer dan $ 24,000 beschikbaar als prijzengeld!

Daarnaast zijn er ook wedstrijden voor de categorieen, stellen, mannen en trans personen. In de maandelijkse contest heb je de mogelijkheid om een leuke bonus binnen te halen;

 • 1e plaats - $ 1000
 • 2e plaats - $ 500
 • 3e plaats - $ 250
 • 4e en 5e plaats - $ 100
 • 6e tot 10e plaats - $ 50
 • 11e tot 20e plaats - $ 25

Verkoop je content.

Verdien meer geld en genereer passief inkomen door foto- en videoalbums te maken en ze te verkopen aan jou kijkers. Of je nu online of offline bent, gebruikers kunnen jouw albums kopen - dit is een extra manier om meer geld te verdienen. Je kunt overal van 1 token opladen tot 499 tokens voor elk album. Maak zoveel albums als je wilt met verschillende namen en prijs ze zoals je wilt!

Meer weten? Lees meer over: Wedstrijden en het verkopen van content

Streamen en Tools

Op StripChat zijn er enkele speciale categorieën waarvoor verificatie vereist is om erin te worden vermeld. Stream Specificaties is namelijk het gedeelte waar je een aanvraag kunt indienen om geverifieerd te worden voor deze speciale categorieën, en waar je de categorie tag selecteert, die gerelateerd is aan de stream die je gaat starten, zodra je bent goedgekeurd.

Als je voorbeeldvideo en de categorie, die je hebt gekozen overeenkomen, word je goedgekeurd en via een persoonlijk bericht daarvan op de hoogte gesteld. Wanneer je van plan bent een show uit te voeren, die in die categorie valt, selecteer je deze op Stream Specificaties voordat je je stream start.

Wheel of Fortune

Het gevierde spel van het draaien aan het wiel kan in je kamer worden geïntegreerd om je openbare shows een extra boost van plezier te geven. Jij of je kijkers kunnen tijdens de show aan het wiel draaien en een activiteit winnen, die je vervolgens voor hen uitvoert. Je beslist welke activiteiten je wilt opnemen en hoeveel je voor een spin in rekening brengt.

Je Stripchat profiel

Het is goed om te weten, dat StripChat enkele richtlijnen heeft ontwikkeld welke je ter harte kan nemen als model bij het uploaden van je profiel en omslagafbeelding. Zo zijn er specifieke richtlijnen voor profielfoto’s oftewel avatars. 

 • Je profiel-  of avatar foto mag geen naaktheid bevatten. Alle intieme delen van je lichaam moeten dus bedekt zijn. 
 • De afbeelding moet daadwerkelijk van jou zijn. 
 • Hetzelfde geldt ook voor het lichaamsdeel welke je als profielfoto wil gebruiken. 
 • De afbeelding mag verder geen minderjarigen bevatten. Alle artiesten, die op deze site verschijnen, moeten minstens 18 jaar oud zijn. 
 • De afbeelding mag ook geen verboden inhoud bevatten. 
 • Je afbeelding mag ook geen auteursrechtelijk beschermde inhoud met watermerken of logo's bevatten.

StripChat biedt je ook de mogelijkheid als model om aangepaste panelen in te stellen. Dankzij de op maat gemaakte panelen kun je je profiel personaliseren en laten stralen. Deze panelen stellen je in staat om niet alleen je algemene profielinformatie weer te geven, maar ook om showschema's, showaankondigingen en zelfs blogs te creëren, vergezeld van afbeeldingen en hyperlinks.

Polls oftewel peilingen zijn een uitbreiding, die je aan je chat kamer kunt toevoegen om je publiek vragen te stellen en hen bij je show te betrekken. Je kunt ze op een leukere manier beter leren kennen, of je shows interactiever maken door gebruikers te vragen wat ze hierna zouden willen zien, en te leveren waar de meeste mensen op stemmen, enz. Merk hierbij wel even op, dat alleen geregistreerde gebruikers kunnen stemmen.

Meer weten over je profiel? Lees dan hier verder: Profiel richtlijnen en het uploaden van afbeeldingen

Problemen oplossen

Als Stripchat model kun je tijdens het geven van een cam show of ervoor zo nu en dan tegen technische issues aanlopen. Lukt het niet om je toy te koppelen? Krijg je geen beeld of alleen een foutmelding? Antwoorden op deze vragen kun je terug vinden in de volgende post. Je leest er ondermeer hoe je je webcam problemen kunt oplossen, maar ook als je bijvoorbeeld geen email verificatie link toegezonden hebt gekregen.

Lees meer over het oplossen van problemen: Cam problemen oplossen als Stripchat model 

Zijn er regels voor Stripchat modellen?

Net als alle andere cam sites geldt ook voor StripChat, dat de modellen zich aan de regels van de site moeten houden. Als model zal je merken, dat de site algemene regels heeft, uitzend- en inhoudsregels alsook regels, die betrekking hebben op handelingen, die echt uit den boze zijn. 

De algemene regels zijn regels, die gelden voor alle StripChat modellen. Zo moet een ieder, die wil modelleren via deze site minimaal 18 jaar oud zijn en je dient je leeftijd te bewijzen middels het overleggen van een identiteitsbewijs. Daarnaast zijn er nog regels die te maken hebben met het uitzenden zelf en handelingen die absoluut niet zijn toegestaan (zoals bijvoorbeeld het gebruik van een valse ID of het plegen van seksuele handelingen met dieren.

Word nu model!

Reacties

Waarom is mijn acount geblokeerd
Wil mijn acount graag terug

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden