Hoe word je een StripChat webcam model?

Hoe word je een StripChat webcam model?

Het is zo gedaan

Hoe word je een StripChat webcam model?
10 februari 2020

Cammodel worden op StripChat is zo gedaan. Met een paar klikken zet je een account op en binnen no-time kun je aan de slag als webcam model. Hier bij een overzicht van de verschillende vragen en stappen die je moet of kunt ondernemen.

Hoe kan ik me aanmelden als een model?

Gebruik deze link om als model te registreren: https://stripchat.com/signup/model. Gebruikersaccounts kunnen niet worden geüpgraded naar modelaccounts.

Wie kan een webcam model zijn op Stripchat.com?

Ze accepteren 18+ jaar oude vrouwen, mannen, paren en transgenders.

Kost dit geld?

Het lidmaatschap is GRATIS, of je nu een model of een kijker bent. Aanmelden is snel en GRATIS!

Hoe kan ik geld verdienen op Stripchat.com?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen:

Ontvang tips voor je shows.

Leden mogen tokens sturen als tip tijdens openbare shows. Ze geven de modellen een teken van waardering voor het delen van hun shows en voor het beantwoorden van verzoeken. Gebruikers zijn niet verplicht modellen tips te geven.

Verdien door privéshows.

Een privéshow kost standaard 24 tokens ($ 1,2) per minuut. Deze prijs kan echter worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings (van 16 tot 120 tokens per minuut). Een kijker kan vanuit elk modelprofiel een privéshow aanvragen, maar het is aan de modellen om te beslissen met wie ze naar een privékamer gaan. In de privékamer doet het model een speciale show voor EEN ENKELE viewer. De privéshow kan op elk moment worden beëindigd door een van de twee partijen of automatisch wanneer de toeschouwer geen tokens meer heeft.

Verdien door gluurende leden.

Alle modellen hebben de mogelijkheid om te verdienen aan gluurende leden in privéshows. Met deze functie kunnen andere leden een privéshow bespieden door een standaardprijs van 8 tokens ($ 0,4) te betalen voor een minuut gluren. Deze prijs kan worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings. Glurende leden mogen geen opmerkingen maken of shows eisen. Ze kunnen kijken zolang ze tokens beschikbaar hebben. Zodra ze geen tokens meer hebben, kunnen ze niet meer kijken totdat ze meer hebben gekocht. Gluren is goedkoper voor de leden, maar modellen die gluurders toestaan, staan ??vermeld op een van de pagina's in het bovenste menu: https://stripchat.com/tag/spy. Elk gluurder betaalt minder, maar je kunt tegelijkertijd meer leden laten gluren.

Verdien door middel van Cam2Cam.

Cam2Cam is een een-op-een cam-show, waarbij een model en een lid elkaar kunnen zien. Het kost standaard 32 tokens ($ 1,6) per minuut. Deze prijs kan echter worden gewijzigd op https://stripchat.com/settings (van 32 tot 120 tokens per minuut). Elke kijker met tokens kan een Cam2Cam-show aanvragen bij een model, maar het is aan de modellen om te beslissen met wie ze naar een privékamer gaan. Cam2Cam heeft bewezen een uitstekende keuze te zijn voor zowel nieuwe als ervaren modellen, vanwege de individuele aanpak en het goede winstpotentieel.

Je kunt geld verdienen met het winnen van bonusgeld.

Alle modellen hebben de kans om elke 3 uur bonusgeld te winnen! Tot 8 keer per dag kun je winnen omdat je het grootste aantal tokens hebt verdiend. Je kunt hier de actuele details van de wedstrijd bekijken (https://stripchat.com/top/rules). Er is ook een maandelijkse wedstrijd met veel hogere prijzen tot $ 2000.

Verkoop je content.

Verdien meer geld en genereer passief inkomen door foto- en videoalbums te maken en ze te verkopen aan jou kijkers. Of je nu online of offline bent, gebruikers kunnen jouw albums kopen - dit is een extra manier om meer geld te verdienen. Je kunt overal van 1 token opladen tot 499 tokens voor elk album. Maak zoveel albums als je wilt met verschillende namen en prijs ze zoals je wilt!

Word nu model!


Reacties

Waarom is mijn acount geblokeerd
Wil mijn acount graag terug

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden