Instellingen en Privacy op Stripchat

Instellingen en Privacy op Stripchat

Het bannen en silencen van customers

Instellingen en Privacy op Stripchat
13 juli 2020

Gebruikers verbannen

Als er een gebruiker is, die je ‘kamer’ spamt, lastigvalt of het je op de een of andere manier ongemakkelijk maakt, kun je hem of haar uit je chat verwijderen zodra hij iets aanstootgevend, denigrerend of anderszins onaanvaardbaars heeft geschreven.

Beweeg je muis over de gebruikersnaam van de gebruiker en er verschijnt een venster waarin de optie wordt weergegeven om de gebruiker te dempen of te verbannen. Wanneer je op het ban-pictogram klikt, verschijnt er een vak met een vraag om de actie te bevestigen. Controleer nogmaals de naam van de gebruiker om er zeker van te zijn, dat je de juiste kijker verbiedt en klik vervolgens op OK.

Als je het verbannen van gebruikers ongedaan wilt maken, kun je dit doen in het gebied Banned Users. Het is helemaal aan jouw gelegen om te beslissen wie je wel of niet verbiedt. Stripchat zal zich er niet mee bemoeien. Wees altijd voorzichtig en oordeel niet te snel omdat je nooit weet wie je beste gebruiker kan worden, dus gebruik alleen een verbod als het absoluut noodzakelijk is.

Gastgebruikers mogen standaard geen opmerkingen achterlaten of chatten in de kamer van een model. 

Het verbannen van gebruikers ongedaan maken 

Als je het verbannen van gebruikers ongedaan wilt maken, dan kun je gaan naar je lijst met verbannen gebruikers en dan klik je op het kleine potloodpictogram, vervolgens op de kleine x-knop van de gebruiker die je hebt uitgeschakeld en klik op Opslaan. Het verbannen van de gebruikers is dan ongedaan gemaakt. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Gasten tot zwijgen brengen

Op Stripchat heb je ook de mogelijkheid om gasten tot zwijgen te brengen (silencing). Deze is een minder harde manier om onaangename gasten op afstand te houden en dat kan een hint geven - tenzij het geen zin heeft om met hen te praten en hen te vragen zich te onthouden van hun grof gedrag.

Ga in dit geval naar het menu, Instellingen en privacy, waar je kunt kiezen wie er in je chatroom mag typen en wie wordt veroordeeld tot zwijgen onder je bezoekers.

Berichten van grijze gebruikers verbergen

Als je berichten van grijze gebruikers in je chat wilt verbergen, ga je gewoon naar de chatinstellingen in de rechterbovenhoek van je chatvenster en klik je op de schakelaar 'Berichten van grijze gebruikers verbergen'. Nu worden deze berichten voor jou verborgen, maar nog steeds zichtbaar voor andere gebruikers. Je kunt het op elk moment ongedaan maken door terug te gaan naar de chatinstellingen.

Houd er rekening mee, dat het inschakelen van deze optie een negatieve invloed kan hebben op de chatactiviteit en de communicatie over en weer in je kamer.

Hoe beledigende anonieme gebruikers te verbieden

Als een lid je een anonieme tip stuurt samen met een beledigende opmerking in de tipnotitie, weet dan dat je ze meteen kunt verbannen. Klik gewoon op het pictogram, dat naast de tipnotitie wordt weergegeven en een dergelijke gebruiker wordt gedurende 30 dagen uit je kamer verbannen. Al hun eerdere anonieme tips en opmerkingen worden eveneens uit de chat verwijderd.

Word nu model!

Reacties

Ik kan bij de instellingen het kopje niet vinden als een model mij verbannen heeft.
Waar kan ik dit vinden bij de instellingen, en ongedaan maken?

Ik wil graag weten hoe ik kijkers kan bannen die niets zeggen in mijn room. Bij sommige kijkers voel ik me ongemakkelijk omdat ze niet reageren op vragen of zelfs niet op een pm van mij. Hier heel graag duidelijkheid over. Groeten Sam

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden