Live Streaming en tools om het cammen interessant te maken

Live Streaming en tools om het cammen interessant te maken

Meer fans?

Live Streaming en tools om het cammen interessant te maken
10 juni 2021

In dit artikel kom je meer te weten over wat stream- specificaties zijn en hoe je het cammen interessanter kan maken voor gebruikers en hoe je daarmee een grote fanbase kan opbouwen. 

Wat zijn stream specificaties? 

Om in een bepaalde categorie op Stripchat opgenomen te worden kan het zijn dat je je eerst moet aanmelden. Dit kun je bewerkstelligen door eerst naar je uitzendt pagina te gaan, naar mijn details en dan vervolgens naar stream specificaties. Hier kun je dan de categorie selecteren welke je wilt verifiëren. Als laatst dien je een voorbeeldfoto te uploaden van 30 seconden waarin je je voordoet zoals je zult optreden in de daadwerkelijke show. 

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Het zal je misschien opvallen, dat sommige fetisj categorieën alleen voor bepaalde geslachten worden aangeboden. Dit komt omdat ze beschikbaar worden gesteld op basis van de vraag, volgens de meest populaire zoekopdrachten op de verschillende indexpagina's van de site. Je kunt er zeker van zijn, dat de beheerders van StripChat voortdurend bezig zijn om nieuwe categorieën voor iedereen toe te voegen op basis van hun populariteit.

Interactieve sextoys

Het is goed als model om te weten, dat Stripchat de Lovense- en Kiiroo-speelgoed ondersteunt (lees hier meer over interactieve sextoys op Stripchat). Deze seksspeeltjes kun je gebruiken tijdens het geven van een cam show. Echter is het zeer belangrijk om te weten, dat het ten strengste verboden is om interactief nep speelgoed te gebruiken en voor te doen alsof je echt speelgoed aan het gebruiken bent. Evenzo is het verboden om overal op je profiel reclame te maken voor het gebruik van interactief speelgoed wanneer de verbinding is verbroken of niet werkt. Als je je toch schuldig maakt aan deze handelingen, dan kan het ertoe leiden, dat je account tijdelijk wordt opgeschort. Het is erg raadzaam om altijd eerlijk en transparant naar gebruikers/ fans te zijn en ze niet voor de gek te houden met nep speelgoed. 

Wat is een ‘epic goal’? 

Epic doel of episch doel is een functie om je te helpen hogere doelen te bereiken terwijl je je kijkers aan het motiveren bent om meer uit te geven. Dit is je kans om groots te dromen en alles toe te voegen wat je wilt bereiken, zolang het maar niet in strijd is met de uitzend regels van de site. Indien ingeschakeld, is Epic-doel altijd beschikbaar en zichtbaar voor gebruikers in je profiel, zodat ze hun fooien op elk moment kunnen verzenden, zelfs wanneer je offline bent. Elke keer, dat een gebruiker een bijdrage levert aan je Epic Goal, wordt dit voor iedereen in de chat aangekondigd, ook als het doel is bereikt. Privé Tips, openbare tips en het kopen van inhouden tellen allemaal mee om het doel te bereiken. 

Je kunt deze functie inschakelen door te gaan naar ‘mijn profiel’ en dan het paneel ‘epic goal’ te zoeken onder mijn informatie. Schakel hier de schakelaar in en schrijf vervolgens je doel op en tel het te bereiken token bedrag op, beginnend bij 1.000. Druk op "Publiceren", en je bent helemaal klaar. Je hebt een voortgangsbalk waar je kunt zien hoe ver je verwijderd bent van het bereiken van het doel en hoeveel tippers hebben bijgedragen. Al je eerder behaalde Epic-doelen worden daar ook weergegeven.

Wheel of fortune voor modellen

Je kunt maximaal drie wielen maken met verschillende activiteiten en prijzen. Alle wielen die je maakt, zijn tegelijkertijd actief en kijkers kunnen kiezen welke ze willen draaien. (klant? Lees dan hier meer)

Hoe installeer ik Wheel of Fortune? Dit spel kun je installeren door te gaan naar je uitzendpagina en dan vervolgens naar het tabblad extensies. Zoek vervolgens in de Extensions Library de extensie Wheel of Fortune. Hierna kun je klikken op het tabje ‘installeren’. Stel je Wheel in, geef het een naam, kies een kleur, voeg je activiteiten en prijs per draai toe. Klik als laatst op opslaan. Nu is je Rad van Fortuin geïnstalleerd en bevindt het zich boven de Uitbreidingsbibliotheek. Schakel ten slotte de schakelaar in om deze in je kamer te activeren. Als je het uit je kamer wilt verwijderen, schakel je gewoon de schakelaar uit. Om het volledig te verwijderen, klik je op het instellingenpictogram en vervolgens op "Verwijderen" of "Instellingen" om het op elk gewenst moment te bewerken.

Wat is mijn tijdlijn

 Mijn tijdlijn is een sectie waar gebruikers je Stripchat-activiteitenlogboek kunnen bekijken. Elke keer dat je updates hebt of wijzigingen aanbrengt in je inhoud, denk maar aan nieuwe foto's en video's, wedstrijden winnen, enz., wordt deze automatisch op My Timeline geplaatst om gebruikers, die jou in hun Favorieten hebben op de hoogte te houden. Bovendien kunnen gebruikers je foto- en video-inhoud rechtstreeks vanuit My Timeline kopen. Je kunt ook je eigen berichten maken en je plannen, nieuws, gedachten, herinneringen, indrukken of iets anders waarvan je wilt dat je publiek het weet met ze delen.

Je kunt Mijn tijdlijn openen vanuit je vervolgkeuzemenu. Daar kun je al je berichten zien en nieuwe maken. Als je een bestaand bericht wilt bewerken of verwijderen, klik dan op de drie stippen in de rechterbovenhoek van zo een bericht om beide opties weer te geven. Mijn tijdlijn is een geweldige kans om gebruikers te interesseren in je inhoud en ze naar je pagina te lokken. Probeer dus inhoud te uploaden en regelmatig berichten te plaatsen om het meeste uit deze functie te halen. In je profiel is er een tabblad met de naam Fanclub en tijdlijn waar gebruikers alle updates en berichten van beide functies kunnen zien.

Word nu model!

Reacties

Saya suka

I.m so horny what you van do

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden