Maak je profiel aantrekkelijker

Maak je profiel aantrekkelijker

Zo gaat dat op Stripchat

Maak je profiel aantrekkelijker
3 april 2023

Na het aanmelden als Stripchat-model is het belangrijk om inhoud aan je profiel te geven. Het is cruciaal dat je profiel op een manier wordt opgesteld die bezoekers aantrekt en je zo hoog mogelijk op de lijst van Stripchat-modellen plaatst. Hoe meer bezoekers je krijgt, hoe groter de kans is dat ze uitgeven en hoe meer tokens je kunt verdienen. De vraag is hoe je je profiel interessant kunt maken voor bezoekers en fans.

Het belang van een goed samengesteld profiel 

Bij het bewerken van je profiel mag je van alles in je bio opnemen, maar je avatar foto mag geen naaktheid bevatten. Je profielinformatie als model wordt gerangschikt en weergegeven in aangepaste panelen die je zelf kunt samenstellen. Hier kan je alles opnemen wat je met de wereld wilt delen, zoals likes, show-schema's en wenslijstjes, en je kunt hyperlinks toevoegen die linken naar je sociale media-accounts.

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Je moet ook een omslagfoto kiezen, aangezien dit de foto is die gebruikers zien als je niet online bent. Je hebt een omslagfoto nodig op Stripchat voordat je als model kunt beginnen met uitzenden. Het plaatsen van een omslagfoto kan worden gedaan door naar je broadcast pagina te gaan en je beste video-opname te uploaden onder het omslagfoto-paneel bij 'mijn details'. Je kunt ook een galerij maken waar je betaalde of gratis foto's en video's kunt uploaden. Vooral met je omslagfoto en de afbeeldingen die je plaatst in je galerij moet je proberen bezoekers naar je chatroom te trekken.

Het optimaliseren van je chatroom-ervaring met bots en extensies

Je kunt de chatroom-ervaring van je modellen account verbeteren door gebruik te maken van bots en extensies. Deze zijn interactieve functies die je chatroom ervaring een boost geven en je helpen om geweldige inhoud te creëren. Het toevoegen van een extensie aan je kamer biedt je als model de mogelijkheid om meer met je publiek te communiceren. Op je broadcast vind je het tabblad extensies en de extensions library met alle beschikbare bots en widgets die je kunt installeren.

Vanuit de extensions library kun je extensies en bots installeren op je modellen account. De extensies dien je aan of uit te schakelen en de bots helpen je om je modellen account interactiever te maken. Je kunt bots gebruiken die automatisch aangepaste welkomstberichten sturen naar bezoekers die je chatroom binnenkomen, automatisch een dankwoord naar alle bezoekers van je kamer sturen die je tokens hebben geschonken, of aankondigingen doen. Je kunt zelf bepalen wat er staat en hoe vaak.

Geld verdienen met Stripchat fotogalerijen

Veel Stripchat-modellen hebben een galerij op hun profiel staan. Deze galerijen zijn gemakkelijk te maken en binnen korte tijd gerealiseerd. Ze kunnen bestaan uit zowel foto's als video's, die je kunt uploaden door in te loggen op de site en naar het tabblad 'Mijn profiel' te gaan. Daar kun je klikken op het tabblad 'Album maken' en vervolgens foto's en video's uploaden.

Je kunt zelfs wat extra geld verdienen door foto's of video's uit je galerij te verkopen aan gebruikers. De prijs varieert van 1 tot 499 tokens voor een foto en 1 tot 999 tokens voor een videoclip. Een fotogalerij maakt het mogelijk om zonder camshows geld te verdienen. Wanneer je offline bent of niet beschikbaar bent vanwege een privéshow, kunnen mensen toch genieten van erotische foto's of video's van jou. Hiermee zorg je er ook voor dat bezoekers terugkomen wanneer je online bent en / of beschikbaar bent voor een praatje met hen.

Het opzetten en onderhouden van een mooie fotogalerij met af en toe nieuw materiaal kan je helpen om jezelf als model te promoten, zelfs wanneer je offline bent. Het maakt je profiel uitnodigend voor gebruikers die mogelijk jouw potentiële fans worden. Door het investeren van tijd en energie in je galerij, kun je ook de beleving van je publiek verbeteren en ze aanmoedigen om meer van jouw content te verkennen.

Als je materiaal wilt verwijderen van je profiel, kun je dit doen door in te loggen op de site en naar je profielpagina te gaan. Je ziet daar een bewerking pictogram in de rechterbovenhoek van de panelen "Mijn albums" en "Mijn video's". Als je erop klikt, wordt er op elk album een kruis weergegeven. Klik op de foto of video die je wilt verwijderen en klik vervolgens op 'Opslaan' voordat je de pagina verlaat. Je kunt ook individuele foto's of video's verwijderen door naar het bijbehorende album te gaan en het bewerkings pictogram naast de naam van het album te selecteren. Vergeet niet om je wijzigingen op te slaan voordat je de pagina verlaat. 

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden