Stripchat cam show tools

Hoe moet dat?

Stripchat cam show tools
22 augustus 2023

Om als StripChat model succesvol te zijn, is het van belang om manieren te bedenken waarmee je steeds meer bezoekers naar je cam room kunt trekken. Hoe meer bezoekers je kamer aantrekt, des te hoger zullen je inkomsten aan het einde van de maand zijn. Het is essentieel om je StripChat cam room boeiend te maken voor gebruikers, zodat je een grotere fanbase kunt opbouwen.

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Het unlocken van specifieke cam show categorieën

Wanneer je eenmaal actief bent als StripChat model, zul je ontdekken dat je niet direct elke categorie kunt kiezen om een cam show te presenteren. Sommige categorieën vereisen verificatie. Als je een bepaalde categorie interessant vindt en daar een cam show in wilt geven, moet je via de uitzendpagina naar de details gaan en vervolgens naar de streamingspecificaties. Hier kun je de gewenste categorie selecteren en een 30 seconden durende foto toevoegen. Deze foto geeft een beknopte weergave van wat je van plan bent te doen tijdens je cam show. Als je verzoek wordt goedgekeurd, kun je beginnen met het voorbereiden van een opwindende show voor gebruikers die interesse hebben in die specifieke cam show categorie.

Wanneer je begint met je cam show in een categorie die verificatie vereist, dien je eerst de streamingspecificaties te selecteren voordat je kunt starten met streamen. Vaak worden fetisjcategorieën alleen voor bepaalde geslachten aangeboden, afhankelijk van de vraag en populaire zoekopdrachten op de camsite. Nieuwe categorieën worden toegevoegd op basis van de vraag.

Maak Gebruik van Kiiroo Interactief Speelgoed

Indien je nog geen ervaring hebt met interactief speelgoed en overweegt dit te gebruiken tijdens je shows, dan zijn de speeltjes van het merk Kiiroo ten zeerste aanbevolen. De speeltjes van Kiiroo zijn uiterst geschikt voor cam modellen. Ze reageren op tips en kunnen je shows buitengewoon opwindend maken. In tegenstelling tot Lovense biedt Kiiroo een unieke eigenschap waarbij andere speeltjes hun bewegingen op elke afstand kunnen synchroniseren met die van jou. Dit betekent dat als een gebruiker ook een Kiiroo-speeltje heeft, deze met het jouwe kan verbinden en tegelijkertijd plezier kan beleven. Vooral tijdens privéshows komt dit speeltje uitstekend van pas.

Sommige modellen maken zich zorgen over het installatieproces van dit soort speeltjes. Echter, er is geen reden tot zorgen. Het installatieproces is eenvoudig en binnen korte tijd afgerond. Je kunt Kiiroo-speeltjes verbinden met je mobiele apparaat door de FeelConnect app te downloaden via de App Store of Google Play Store. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, kun je het tabblad openen dat alle beschikbare apparaten in de buurt detecteert. Zorg ervoor dat de bluetooth op je mobiel is ingeschakeld. Zodra je jouw speeltje inschakelt, bevindt het zich al in de bluetooth modus om ontdekt te worden. Na het koppelen van het speeltje met je mobiel kun je direct aan de slag.

Mocht dit proces onverhoopt niet succesvol zijn, dan kun je Kiiroo handmatig verbinden met je telefoon. Dit kan worden gedaan door het menu in de FeelConnect-app te openen, te tikken op "Apparaat verbinden" en het speeltje zelf te selecteren.

Het Koppelen van Kiiroo aan StripChat

Je hebt de mogelijkheid om je interactieve speeltje te koppelen aan je StripChat-account door de website te openen via je computer of een ander mobiel apparaat waarop de FeelConnect-app is geïnstalleerd. Vanaf hier ga je naar de uitzendpagina en zoek je naar de 'My Show Controls' optie onder je uitzendvenster. Vervolgens kun je navigeren naar het paneel voor interactief speelgoed en klikken op het Kiiroo-instellingen pictogram. Hier verschijnt een modaal venster met een QR-code.

In de FeelConnect-app ga je naar het menu en selecteer je de optie om een website toe te voegen. De app zal om toegang tot je camera vragen. Klik op "Toestaan" en een QR-codescanner wordt geopend. Scan de QR-code op StripChat met je smartphone. Stel vervolgens de verschillende niveaus in voor je Kiiroo-speeltje, zoals tokenbedrag, duur en trillingsinstellingen. Hiermee is de installatie succesvol afgerond en kun je beginnen met het geven van opwindende en meeslepende cam shows.

Vermijd het gebruik van neppe toys

Een van de minste dingen die je als model kunt doen om meer bezoekers naar je chat room te trekken, is het gebruik van neppe speeltjes. StripChat ondersteunt zoals hierboven gemeld, seksspeeltjes van de merken Lovense en Kiiroo. Het is aan te raden om speeltjes van deze merken aan te schaffen. Het gebruik van nep interactief speelgoed is niet alleen oneerlijk naar je bezoekers toe, maar zij herkennen dit vaak en weten wanneer je niet oprecht bent. Ook als de verbinding met je speeltje wordt verbroken of als het niet meer werkt, zullen bezoekers dit vroeg of laat merken. Als ze hierachter komen, kan het aantal bezoekers drastisch afnemen en kost het moeite om opnieuw interesse te wekken in je dildo shows. Bovendien kan het gebruik van nep toys leiden tot het blokkeren of verwijderen van je account van de site. Eerlijkheid en transparantie zijn essentieel om bezoekers niet te misleiden met nep speelgoed.

De 'Epic Goal' tool effectief inzetten

StripChat biedt de 'Epic Goal' tool voor modellen, waarmee je doelen kunt stellen. Je fans en bezoekers moeten tokens doneren om je epic goal te bereiken. Dit motiveert bezoekers om meer tokens te schenken en houdt het spannend, omdat je een speciale cam show moet geven als het doel wordt behaald. Bijvoorbeeld, als het doel 1000 tokens is voor een orgasme, zorg je daarvoor of geef je een speciale show. De epic goal tool kan zowel online als offline worden gebruikt en blijft zichtbaar op je profiel. Als je doel is bereikt wanneer je online bent, kun je meteen overgaan tot het geven van de beloofde show.

Om deze optie in te stellen, ga je naar je profiel en vervolgens naar het 'Epic Goal' paneel. Schakel de optie in, schrijf je doel op en stel het benodigde tokenbedrag in, bijvoorbeeld beginnend bij 1000. Druk op "Publiceren" en je bent klaar. Er is een voortgangsbalk zichtbaar om te laten zien hoe dicht je bij het doel bent en hoeveel tokens er al zijn gedoneerd.

De opwindende 'Wheel of Fortune' tool

Om meer bezoekers naar je chat room te trekken, kun je gebruikmaken van de 'Wheel of Fortune' tool. Deze functie lijkt op het bekende kansspel, waarbij bezoekers een bepaald bedrag aan tokens schenken om het wiel te laten draaien en een activiteit te winnen die je moet uitvoeren. Je bepaalt zelf welke activiteiten je opneemt en hoeveel tokens je in rekening brengt voor een spin. Je kunt maximaal drie wielen maken met verschillende activiteiten en prijzen. Bezoekers kunnen kiezen welk wiel ze willen draaien.

De installatie van deze tool is eenvoudig. Ga naar je uitzendpagina en navigeer naar het tabblad 'Extensies'. Zoek naar de 'Wheel of Fortune' extensie en klik op "Installeren". Stel je wiel in met een naam, kleur, activiteiten en prijzen. Schakel de optie in om het wiel te activeren en het zal op je profiel verschijnen. Bezoekers kunnen nu het wiel draaien en spannende activiteiten winnen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden