Mijn Stripchat profiel

20 maart 2020

Nadat je bent aangemeld zet je een Stripchat profiel op. Hieronder volgt meer uitleg over je profiel en over de verschillende gebruikers die je profiel kunnen bezoeken.

Kan ik mijn content op Stripchat profiel verkopen?

Ja, je kunt betaalde fotoalbums maken en deze van 1 tot 999 tokens prijzen. De albums kunnen zoveel kleine foto's bevatten als je wilt en het aantal betaalde albums is onbeperkt. De verkoopresultaten van albums worden onmiddellijk op het account van het model bijgeschreven op exact dezelfde manier als andere tokens die op de site zijn verdiend.

Nog geen model? Klik dan hier!

Mag ik mijn social media op Stripchat promoten?

Voel je vrij om jezelf te promoten je Stripchat profiel door je social media te gebruiken. Zorg er alleen voor dat je geen ander persoonlijk contact of informatie deelt (echte naam, telefoonnummer, e-mailadres, enz.).

Hoe kan ik mijn profiel pimpen op Stripchat?

Om je profiel te bewerken; log in, ga naar de rechterbovenhoek, klik op de gebruikersnaam en selecteer Mijn profiel. Maak een leuke voorbeeldfoto. Hoe mooier de foto - hoe meer bezoekers je zult aantrekken. Modellen met een goed opgezet profiel en meerdere foto's verdienen meer dan andere modellen op de site.

Waarom is het belangrijk om een fotogalerij te hebben?

Als je een leuke fotogalerij hebt, kun je jezelf promoten. Dit werkt ook als je offline bent, want je zal er erg pakkend uitzien voor gebruikers die mogelijk je Knights en King kunnen zijn. Het is dus een goed idee om een ??album voor iedereen of alleen voor geregistreerde gebruikers toegankelijk te maken. Je kunt je vrienden ook op Stripchat toegang geven tot een "Alleen vrienden" -album zonder tokens om ze te laten zien hoeveel je ze waardeert. Er zijn een paar opties waarmee je kunt spelen met betrekking tot de albums. Ze kunnen gratis zijn of je kunt ze gebruiken om passief inkomen te genereren. Met de betaalde albumfunctie kun je speciale albums maken die je kunt verkopen, ongeacht of je online of offline bent.

Uitleg van de verschillende gebruikers op je Stripchat profiel

stripchat kingWie is de King? De koning vertegenwoordigt de hoogste tipper van de afgelopen 12 uur van uitzending. Dit wordt automatisch berekend in de chat en andere gebruikers kunnen de "King" zien en ermee concurreren!

Wat zijn knights? Knights zijn loyale gebruikers met een abonnement op het Gold-lidmaatschap en worden door jou als model gekozen. Ze hebben de kracht om grijze gebruikers in jouw kamer te blokkeren. Knights kunnen grijze gebruikers bannen voor slechts 24 uur. De beslissing om een ??gebruiker Knight te maken ligt bij het model.

Wat zijn Followings? Gebruikers die zich abonneren om je te volgen weten wanneer je online zult zijn. Daarom wordt het je aangeraden om jouw fans te laten weten dat ze in jouw profiel op 'Notify when online' moeten klikken, zodat ze de push- en e-mailmeldingen krijgen wanneer je online bent. Je zult ook in je profiel een My Followings-tab opmerken. Als je andere modellen volgt, verschijnen deze op het tabblad Mijn volgingen en ontvang je direct een melding wanneer ze online zijn.

Wie zijn mijn vrienden? Je hebt de keuze om vriendschapsverzoeken van gebruikers te accepteren of te weigeren. Als je het accepteert, kunnen je vrienden gratis met je chatten. Alleen je vrienden hebben de mogelijkheid om je een privébericht te sturen (en Gold-leden natuurlijk!).

Word nu model!

Reacties

Ik heb een vraag. Ik ben bezoeker op stripchat en sta daar vermeld onder de naam GustavHeinrich. Ben geen lid. Ik wil mijn naam veranderen. Hoe kan ik dan doen. gaarne uw hulp

wat geeft de meer waarde als je vrienden met iemand bent? valt me op dat er in het begin veel mensen vrienden willen zijn en eigenlijk daarna weinig of nooit meer terug komen. maar ik zie wel dat er veel meer incognito mensen bij komen, wat in het begin niet zo was, kan het dan zijn dat als je vrienden bent dan ineens incognito kan kijken en hoe kun je die kijker uit je chatroom weren?

Heel goed

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden