Ook voor modellen zijn er regels

Ook voor modellen zijn er regels

Let hier goed op!

Ook voor modellen zijn er regels
24 juni 2022

Je zult merken dat StripChat vrijwel altijd opzoek is naar modellen. Als je eenmaal besluit model te worden op deze site, dan zul je ook alle support van de site krijgen om een goede start te maken als model. Je dient er echter wel rekening mee te houden dat er ook voor modellen regels zijn. Er zijn regels die algemeen van aard zijn, maar er zijn ook regels die betrekking hebben op de cam shows zelf en wat je tijdens die shows doet. 

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

De regels die algemeen van aard zijn 

Het eerste wat je moet weten als je wil werken op StripChat is dat je 18 jaar of ouder moet zijn. Personen die jonger dan 18 jaar zijn kunnen absoluut niet beginnen als model op deze site. Je kunt ook niet doen alsof je 18 jaar bent want je leeftijd wordt gecontroleerd. Aan de hand van je identiteitsbewijs word je leeftijd geverifieerd. Je moet hiervoor je identiteitskaart of paspoort kunnen overleggen. 

Live gaan en cam shows geven 

Het geven van live cam shows is ook aan regels gebonden. Sommige modellen lopen met het idee om via meerdere accounts tegelijkertijd online te gaan en een show te geven. Dat kan helaas niet bij StripChat. Je kunt alleen vanaf één account uitzenden. Je kunt daarbij geen vooraf opgenomen video’s laten zien of foto’s gebruiken (ipv van je live show). Bij live streaming moet je ook echt in beeld zijn en je bezoekers entertainen. Modellen die zich hier niet aan houden zullen geen toegang meer krijgen tot de site. Naast de leeftijds check zijn dit de belangrijkste regels. Als je live aan het streamen bent kun je het best je microfoon aanzetten en gesprekken aangaan met je bezoekers. Op die manier houd je het interessant en zullen je fans blijven komen. 

Type Show selecteren 

Als je eenmaal van start gaat met je show is het van belang om het type show dat je gaat doen moet selecteren. Ben je van plan om een show te geven voor mannen, vrouwen of trans liefhebbers, dan dien je die categorie te selecteren. Heb je voor de categorie vrouw gekozen en kiest een bezoeker ook voor de categorie vrouw, dan is de kans groot dat hij of zij jouw profiel zal tegenkomen. Hoe meer bezoekers je hebt hoe hoger je op de lijst van modellen zal prijken. 

Lees meer over de verschillende shows: Verschillende type shows op Stripchat

Let op de locatie van waaruit je live gaat 

Je dient verder ook rekening te houden met de locatie van waaruit je van plan bent te streamen. Je kunt uitzenden vanuit een kamer, buitenshuis of via bijvoorbeeld een studio. Let er wel op, dat de tags die je selecteert overeenkomen met de show die je aan het uitzenden bent. Gaat het om een privé show of een cam 2 cam show, dan dient je show ook daarmee overeen te komen. Je kunt niet pretenderen een privé show neer te zetten, maar je show wel toegankelijk maken voor iedereen. Behalve dat het niet fijn is voor de desbetreffende gebruiker kan het ook resulteren in een waarschuwing of beëindiging van je show en zelfs soms je account. Als je even van je cam plek moet, dan mag dat niet langer dan 2 minuten. Moet je er echt even uit, dan is het beter, dat je offline gaat. Er zijn genoeg personen die staan te popelen om te genieten van je show en dan is het minder als ze twee minuten of langer naar een show zonder model moeten kijken. 

Alleen geregistreerde modellen

Houd er als verder ook rekening mee dat alleen geregistreerde modellen in beeld mogen verschijnen. Je kunt dus niet met je vriend een show geven als hij zich niet als model heeft geregistreerd bij StripChat. Het is zeker spannend om een seksshow met je vriend te geven, maar zorg er wel eerst voor dat hij dus ook geregistreerd is als model. 

Wat absoluut niet is toegestaan bij StripChat 

Geen minderjarigen

Bij het geven van een cam show dien je ervoor te zorgen, dat er nooit een minderjarige in beeld verschijnt. Als je misschien moeder bent en je een cam show aan het geven bent, zorg er dan voor dat de ruimte waar je in bent goed op slot is. Het is echt niet toegestaan dat een kind plots op de achtergrond in beeld verschijnt om je iets te vragen. Zorg voor een oppas of ga op een moment online wanneer er geen gevaar is dat kinderen plots in beeld verschijnen. 

Geen incest of bloed

Vrijwel alle seksuele handelingen op beeld zijn verder toegestaan tenzij er sprake is van incest of seks met dieren. Ook het gebruik van drugs en het verwijzen daarnaar is uit den boze. Dit geldt overigens ook voor cam shows waar er openlijk sprake is van geweld, bloed, marteling, pijn of verstikking. Voor bezoekers zelf is het naast de bovengenoemde handelingen ook niet fijn om te zien dat je spannende cam show plots uitmondt in een show vol uitwerpselen, braaksel of menstruatie bloed. Houd daar rekening mee en voorkom dat je modellenaccount wordt geblokkeerd of wordt verwijdert van de site. Wat je ook niet kunt doen is fake interactive toys te gebruiken. De cam bezoekers zijn experts op dit gebied en weten precies wanneer je hen in de maling neemt. 

Geen oplichting

Wat ook niet getolereerd wordt op de site is het gebruik van neppe identiteitsbewijzen of het gebruik van een gebruikersnaam of het hebben van een profielbeschrijving, die als haatdragend, racistisch of lasterlijk door gebruikers ervaren kan worden. Je kunt je profiel ook niet gebruiken om bijvoorbeeld escortservices aan te bieden. Cam modellen mogen alleen cam shows geven via het platform van de site. Als ze naast modelleren ook aan prostitutie doen doet er niet toe, maar dat mag niet op welke wijze dan ook tot uiting komen tijdens cam shows. Je mag bezoekers ook op geen enkele wijze oplichten. Dit zijn enkele van de regels waar je je aan dient te houden als model. Uiteraard zijn er nog wel wat meer, maar die kun je terugvinden in de voorwaarden die je dient door te nemen voor je je aanmeld als model. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden