Prijzen winnen als StripChat model

Prijzen winnen als StripChat model

Er zijn er veel!

Prijzen winnen als StripChat model
12 september 2022

Op StripChat hebben de modellen ook de mogelijkheid om van tijd tot tijd leuke prijzen in de wacht te slepen. Op die manier probeert de site de modellen te motiveren om steeds beter te worden in wat ze doen. Naast het motiveren van modellen om beter te worden krijg je als je groeit ook een grotere fanbase. Hoe meer fans je hebt hoe hoger je op de lijst met modellen komt te staan, hoe meer je kunt verdienen. 

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Model Wedstrijden 

StripChat heeft bijvoorbeeld een wedstrijd, die bestemd is voor een specifieke categorie van modellen. Maandelijks wordt een wedstrijd gehouden voor modellen die shows doen in de categorie koppels, jongens, meisjes en transseksuelen. Ze kunnen maandelijks een prijs winnen die varieert van $25 tot $1000. Wie zou niet plots een $1000 rijker willen zijn? 

Op basis van de prestatie van de modellen die ze de afgelopen maand hebben neergezet kunnen ze eindigen op een plek tussen 1 en 20. Alle personen die eindigen op plek 11 tot 20 winnen $25. Modellen die eindigen op de 6e tot de 10e plek winnen $50 en op de 4e en de 5e plek winnen $100. Vanaf de 3e plek tot de 1e plek neemt het bedrag flink toe. Het model op de 3e plek wint $250, op de tweede plek $500 en op de 1e plaats wint $1000. 

Op de website kun je de winnaars van de vorige maand terugzien. Dit is ook een vorm van promotie, want bezoekers van de site zullen bijvoorbeeld de show van het model op de eerste plek willen bezichtigen om te weten te komen waarom hij of zij de prijs heeft weten te bemachtigen. 

Andere wedstrijden voor modellen 

Naast de maandelijkse model wedstrijden heeft de site ook andere wedstrijden voor modellen. Het gaat in deze om een combinatie van de maandelijkse wedstrijd en de 3-uurs wedstrijd. Er is hiervoor een prijzenpot van $20.000 waar modellen in aanmerking voor kunnen komen. 

Wat kun je doen om uiteindelijk in de prijzen te vallen? 

Het eerste wat je kunt doen om meer fans te krijgen is het instellen van een doel en onderwerp. Als je deze twee tools goed gebruikt kun je niet alleen behoorlijk wat geld verdienen, maar ook nog grandioos in de prijzen vallen. Je kunt bijvoorbeeld een doel instellen waarbij je je fans beloofd een specifieke seks show te geven als je het aantal tokens binnen hebt. Een goed voorbeeld hiervan is het geven van een stripshow bij het behalen van 1000 tokens. Als de 1000 tokens binnen zijn heb je je doel bereikt en kun je van start gaan met je show. Let wel! Stel geen doel in als je niet van plan bent de desbetreffende show te geven bij het bereiken van het aantal tokens. Je fans zullen je daar behoorlijk kwalijk voor nemen en je kunt uiteindelijk heel laag op de lijst van modellen komen te staan. De website biedt je de mogelijkheid om maximaal vijf doelen in te stellen. Als het ene doel is gehaald en uitgevoerd, dan start het volgende doel direct. 

Behalve het instellen van een doel moet je ook werken aan een onderwerp dat aantrekkelijk genoeg is om te gebruiken voor je chatroom. Je kunt bijvoorbeeld als onderwerp alles vermelden wat gebruikers kunnen verwachten in je chatroom. Je kunt ook shows aankondigen die erin kunnen resulteren dat je fans geïnteresseerd raken en moeite zullen nemen om je chatroom te bezoeken. 

Houd er wel rekening mee dat je je eigen unieke content gebruikt. Het komt vaak voor dat modellen informatie delen, die ze hebben gehaald van een website of het profiel van een andere model. Probeer altijd dit soort problemen te voorkomen door rekening te houden met eventuele auteursrechten die van toepassing kunnen zijn op bepaalde content. Geen enkel model vindt het fijn dat zijn of haar privacy geschonden wordt doordat anderen informatie van hun cam room halen en gebruiken als te zijn hun eigen content of als ze het voor oneigenlijke doeleinden gebruiken. 

Maak gebruik van de offline status 

Modellen die offline zijn kunnen nog steeds het contact onderhouden met hun fans en bezoekers. Ze kunnen namelijk gebruik maken van de mogelijkheid om een bericht achter te laten voor fans of bezoekers. Als je offline gaat kun je bijvoorbeeld een bericht achterlaten waarin je je fans laat weten wanneer je weer online zal zijn en wat ze eventueel de volgende keer kunnen verwachten van je. Dit bericht verschijnt zodra je offline bent. Op deze manier blijven je fans geïnformeerd en weten ze precies wanneer ze je profiel weer kunnen bezoeken voor een spannende show. Wat je niet moet doen is iets beloven en het niet waarmaken. Je komt ongeloofwaardig over en fans zullen je cam room niet meer bezoeken. 

Je kunt alleen gebruik maken van het StripChat platform 

Als model dien je er rekening mee te houden dat je alleen het StripChat Platform kunt gebruiken voor het geven van cam shows. Je kunt bezoekers of fans niet vragen om verder te genieten van je show op skype of een andere platform. Dit is ten strengste verboden en kan leiden tot het blokkeren of verwijderen van je account. Dit soort handelingen zijn buitengewoon riskant en de beheerders van de site aanvaarden GEEN enkele verantwoordelijkheid voor acties, die buiten het bereik van de site plaatsvinden. Modellen, die zich met dit soort gedrag bezighouden, worden met onmiddellijke ingang en zonder voorafgaande kennisgeving van de site geweerd. Dit is om de veiligheid van zowel modellen als gebruikers te garanderen.

Je kunt gebruikers als vriend toevoegen 

Als StripChat model heb je ook de mogelijkheid om gebruikers als vriend toe te voegen. Hierdoor zullen ze gratis chat berichten voor je kunnen sturen. Als je dat doet dan spoort het gebruikers in de meeste gevallen aan om je cam shows te blijven bezoeken en je ook voldoende tokens te schenken. De keuze om vriendschapsverzoeken te accepteren of te weigeren, blijft echter een besluit van jou.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden