Problemen met Stripchat uitbetalingen

Problemen met Stripchat uitbetalingen

Wat kan de reden zijn, dat ik mijn betaling niet heb ontvangen?

Problemen met Stripchat uitbetalingen
8 september 2020

Er kunnen verschillende redenen ten grondslag liggen waarom je een uitbetaling niet hebt ontvangen. Onderstaand krijg je een overzicht te zien van de meest voorkomende redenen waarom je betaling niet is verzonden tijdens een uitbetalingsperiode:

  • Je hebt het minimum uitbetalingsbedrag, dat je hebt ingesteld niet bereikt voor zondagavond 00:00 UTC.
  • Je hebt je betalingsinstellingen niet ingesteld en bevestigd. Ga naar het gedeelte Betalingsinstellingen, selecteer een betalingsmethode, sla deze op en verifieer deze via de bevestigingslink, die naar het opgegeven e-mailadres is gestuurd.

Als je al het bovenstaande hebt gecontroleerd en alles in orde was, maar de betaling nog steeds niet is uitgevoerd, dan kun je direct contact opnemen met de klantenondersteuning van Stripchat via https://help.stripchat.com/en/support/home.

Betaling ontbreekt of wordt niet op tijd ontvangen

Als je betaling te laat is, aarzel dan niet om contact op te nemen de 24/7 klantenserviceteam van Stripchat via: https://help.stripchat.com/en/support/home. Het is uiteraard wel raadzaam om de verwachte timing van de uitbetalingen voor elke betalingsprovider te raadplegen voordat je contact opneemt met de klantenservice.

Een betaling opnieuw uitvoeren

Het is van eminent belang om ervoor te zorgen, dat je betalingsgegevens correct zijn, controleer daarbij nogmaals alle gegevens die je hebt ingediend voordat de betaling naar je wordt verzonden. Als je betaling is verzonden naar een account met ongeldige gegevens, moet deze daarom opnieuw worden uitgegeven, de site moet het geld terugstorten op het account van Stripchat voordat de uitbetaling opnieuw verzonden kan worden. Dit proces kan ten minste 2, maar zelfs tot 60 werkdagen in beslag nemen.

Zodra het geld weer op de rekening is van Stripchat, worden de tokens weer aan je profiel toegevoegd en wordt de betaling opnieuw uitbetaald op de volgende uitbetalingsdag samen met eventuele nieuwe inkomsten.

Overschrijving niet ontvangen

Het duurt meestal maximaal tien werkdagen om een ​​overboeking te ontvangen. Als je problemen ondervindt, controleer dan de betalingsgegevens en neem contact op met je bank. Als er meer dan twee weken zijn verstreken en je de overboeking nog steeds niet hebt ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de 24/7 klantenserviceteam van Stripchat via: https://help.stripchat.com/en/support/home. Stripchat kan de overboeking alleen opnieuw verzenden als deze naar de site terugkeert, dus wees zeer nauwkeurig bij het toevoegen van je betalingsgegevens.

Belastingaangifte indienen

Stripchat-modellen worden niet beschouwd als werknemers van de eigenaar / exploitant van StripChat. Hoewel je een modelovereenkomst ondertekent waardoor je als model kan uitzenden, is het geen werkcontract waardoor je legaal in dienst bent bij StripChat, het is een ander soort werkovereenkomst. Modellen zijn zelf verantwoordelijk voor het aangeven van hun inkomsten bij Stripchat en het indienen van hun eigen belastingformulieren voor zichzelf. Je kunt informatie over al je verdiensten vinden in het gedeelte Betalingsgeschiedenis op de website van Stripchat.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden