Stripchat camgirl, wat houdt het in?

Stripchat camgirl, wat houdt het in?

10 maart 2020

camgirl op stripchatCamgirl zijn op Stripchat betekent chatten en jezelf laten zien in een webcamchat met gebruikers en geld verdienen. Je kunt de live chats zelf bekijken en zien hoe andere modellen werken: https://www.stripchat.nl/stripchat

Moet ik als camgirl op Stripchat een schema volgen?

Je kunt werken wanneer je maar wilt, je bent je eigen baas! Geen planningen, geen minimum uren. Het is een goed idee om een schema te hebben zodat je fans weten wanneer ze terug moeten naar je kamer. Je kunt je volgers ook vertellen om op 'Melden wanneer online' te klikken, zodat ze pushmeldingen en e-mails ontvangen wanneer je gaat uitzenden.

Nog geen model? Klik dan hier!

Kan ik Skype of andere software van derden gebruiken om met leden te communiceren?

Nee. Het is ten strengste verboden gebruikers van de site te halen en ze ergens anders uit te nodigen. Dit soort overeenkomsten zijn buitengewoon riskant en Stripchat neemt GEEN verantwoordelijkheid voor acties die plaatsvinden buiten de site. Modellen die zich met dit gedrag bezighouden, worden onmiddellijk en zonder waarschuwing van de site verbannen. Dit wordt gedaan om jouw veiligheid en de veiligheid van de gebruikers te garanderen.

Kan ik mijn betaalsite op Stripchat promoten?

Je bent welkom om foto's te uploaden met een link naar de betaalsite. Maar je mag nergens op Stripchat spammen, inclusief jouw eigen cam kamer.

Kan ik een regeling maken met een lid om in iets anders betaald te worden dan in tokens?

Nee. Het is ten strengste verboden om deel te nemen aan een andere betalingsvorm dan tokens. Stripchat aanvaard GEEN verantwoordelijkheid voor betalingen die gedaan zijn in andere vormen zoals Western Union, PayPal of enige andere vorm van betaling. Modellen die dit soort betalingen aanvragen of zich bezighouden met dit soort gedrag, worden onmiddellijk en zonder waarschuwing van de site verwijderd. Dit wordt gedaan om jouw veiligheid en de veiligheid van de gebruikers te garanderen.

Kan ik andere bedrijven of merken op Stripchat promoten?

Het promoten van andere bedrijven is ten strengste verboden, onthoud dat Stripchat een handelsmerkbedrijf is en niet de rechten hebben om iemand anders te promoten zonder hun wettelijke (schriftelijke) toestemming.

Hoe kan ik mezelf beschermen tegen ongewenste opnames?

Stripchat raadt aan dat alle modellen zich bij DMCA registreren voor hun bescherming.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden