StripChat opties en functie voor meer bezoekers

StripChat opties en functie voor meer bezoekers

Foto's, Panels en Polls

StripChat opties en functie voor meer bezoekers
22 augustus 2023

Als model op StripChat is het cruciaal om regelmatig je profielfoto's bij te werken, inclusief je omslagafbeelding. Selecteer afbeeldingen die de aandacht van fans en bezoekers trekken, want deze foto's vormen het eerste wat bezoekers te zien krijgen en fungeren als je digitale visitekaartje. Houd er rekening mee dat je profielfoto of avatar geen expliciete inhoud mag bevatten, dus afbeeldingen met onthullende delen zijn niet toegestaan. Verifieer dat je persoonlijke foto's uploadt en geen afbeeldingen gebruikt die van het internet zijn geplukt of van andere profielen zijn gehaald. Vermijd tevens foto's waarop je met minderjarigen poseert, omdat dit een platform voor volwassenen is en het vertonen van minderjarigen absoluut niet is toegestaan. Personen op je profiel- of omslagafbeelding moeten geregistreerde StripChat-gebruikers zijn en minstens 18 jaar oud. Daarnaast dien je ervoor te zorgen dat je geen afbeeldingen met auteursrecht schendt.

Bij het kiezen van een foto of omslagafbeelding, zijn er enkele aandachtspunten om te onthouden om te voorkomen dat je account onnodig wordt geblokkeerd of verwijderd van de site, wat zou leiden tot het verlies van inkomsten als webcammodel.

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Gebruik van Gepersonaliseerde Panels

Binnen StripChat heb je de mogelijkheid om op maat gemaakte panels te gebruiken, waarmee je eenvoudig je profiel kunt personaliseren en eruit kunt springen. Deze panels stellen je in staat om informatie over je profiel, uitzendschema's, aankondigingen en meer te delen. Je kunt zelfs een boeiende blog bijhouden om fans en bezoekers bij je shows te betrekken. Het proces om bestaande StripChat-panels te gebruiken is eenvoudig. Meld je aan, ga naar je profiel en navigeer naar het tabblad 'Mijn Informatie' om een aangepast panel te kiezen. Nadat je een paneel hebt gekozen, kun je op 'Paneel Toevoegen' klikken om een voorbeeld te zien. Vervolgens kun je het paneel bevestigen of een ander kiezen.

In deze panels kun je titels, beschrijvingen, afbeeldingen en URL-links toevoegen. Voel je vrij om zoveel panels toe te voegen als je wilt. Onthoud dat afbeeldingen opgeslagen moeten zijn in PNG-, JPG- of GIF-formaat en niet groter mogen zijn dan 5 megapixels. Zodra je je panels hebt gemaakt, kun je ze herschikken en op jouw manier ordenen door ze te verslepen en op verschillende locaties te plaatsen.

Samenwerken met andere bedrijven

Als model heb je de vrijheid om samen te werken met diverse bedrijven. Desalniettemin is het enkel toegestaan om informatie van andere bedrijven of merken te vermelden op je profiel die gerelateerd zijn aan StripChat. Het is strikt verboden om reclame te maken voor of materiaal te gebruiken van andere bedrijven of merken dan die van StripChat. Het is essentieel te begrijpen dat StripChat een geregistreerd bedrijf is en niet het recht heeft om anderen te promoten zonder hun wettelijke (schriftelijke) goedkeuring. Verder verwachten de websitebeheerders dat je je tijdens je optredens op StripChat volledig richt op de leden en bijdraagt aan het opbouwen van het merkimago.

Gebruik van 'Polls'

Als StripChat-model kun je je chatroom interactiever maken door 'polls' toe te voegen. Hiermee kun je bezoekers van je kamer of fans vragen stellen. Dit houdt je shows boeiend en stimuleert de betrokkenheid van de bezoekers. Polls geven modellen de mogelijkheid om hun publiek beter te begrijpen en hun shows interactief en prikkelend te houden. Sommige bezoekers zullen een band met je ontwikkelen en herhaaldelijk je shows bezoeken. Bijvoorbeeld, je kunt bezoekers vragen welk type camshow ze het meest opwindend vinden, met opties zoals een striptease met kleding, een volledige striptease, en een show waarbij je expliciet optreedt. Als de meerderheid kiest voor een volledige striptease, kun je een dergelijke show opzetten. Bezoekers vinden dit soort extra interacties spannend, omdat ze zo invloed kunnen uitoefenen op de inhoud van je show.

Bezoekers die je show willen bijwonen, moeten eerst een account aanmaken om aan de peiling deel te kunnen nemen. Op je broadcast pagina vind je het tabblad 'Extensies' met daarin de 'Extensiebibliotheek'. Zoek hier naar 'Polls', klik op "Installeren" en vervolgens op "OK". Nu is de Polls-extensie in je kamer geïntegreerd en klaar voor gebruik.

Om een peiling op te zetten, klik je op de joystick naast het bericht invoerveld om de lijst met interacties te openen. Ga naar 'Games & Plezier' en kies 'Polls'. Stel je vraag en geef tussen 2 en 5 mogelijke antwoorden. Bepaal ook de duur van de peiling, die maximaal 10 minuten kan duren tijdens je uitzending. Als je wilt, kun je zelfs een prijs instellen voor het stemmen en er een betaalde peiling van maken. Alle geregistreerde gebruikers kunnen stemmen en de peilingsresultaten blijven anoniem. Zodra de stemperiode voorbij is, worden de resultaten automatisch in de chat weergegeven.

Je zult merken dat veel modellen af en toe van deze functie gebruikmaken. Het is niet alleen plezierig voor de bezoekers, maar ook voor jou als model. Het haalt de creatieve druk van je af en zorgt voor verrassende uitkomsten van peilingen, wat kan resulteren in shows waarop je niet was voorbereid en waar je mogelijk moet improviseren. Houd hier met name rekening mee.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden