Stripchat Profiel instellingen

Stripchat Profiel instellingen

Hoe kan ik als model mijn profiel instellen? 

Stripchat Profiel instellingen
13 juli 2020

Het is tijd om je profielgegevens in te vullen en je avatarfoto te uploaden. Dit is van eminent belang omdat het zichtbare informatie betreft, die gebruikers voor het eerst zien wanneer ze je profiel invoeren. Wat je hierin moet opnemen, is helemaal aan jou gelegen, maar vergeet niet dat je avatarfoto geen naaktheid mag bevatten en dat alle gevoelige lichaamsdelen bedekt moeten zijn.

Profielinformatie wordt gerangschikt en weergegeven in aangepaste panelen. Je maakt je eigen gepersonaliseerde informatiepanelen en legt ze op je eigen manier neer. Schrijf alles wat je met de wereld wilt delen - van je likes tot je showschema's - en maak er een jazz van door afbeeldingen en hyperlinks toe te voegen van je sociale media. Je hebt de mogelijkheid om een ​​kunstwerk van je openbare profiel te maken. Zowel je profielinformatie als avatarfoto kan worden bewerkt in het gedeelte Mijn profiel.

Als laatste moet je ook nog een omslagfoto kiezen. Dit is de afbeelding, die wordt weergegeven in je uitzendvenster terwijl je offline bent. Om het bij te werken, ga je gewoon naar mijn uitzendpagina en onder het tabblad ‘Mijn details’ zie je een omslagfoto-paneel om je beste opname te uploaden.

Bovendien kunt je je eigen galerij maken waar je betaalde of gratis foto's en video's kunt uploaden.

Het belang van een fotogalerij

Wanneer je offline of niet beschikbaar bent vanwege een privéshow, is een fotogalerij bijzonder vermakelijk en informatief voor je bezoekers/ fans om je te leren kennen en om ervoor te zorgen dat ze bij je terugkomen wanneer je online bent en / of beschikbaar bent voor een chat met hen!

Door wat energie te investeren in het opzetten en onderhouden van een mooie fotogalerij met af en toe nieuw materiaal, kun je jezelf promoten, zelfs wanneer j offline bent, omdat je er dan extreem pakkend uitziet voor gebruikers, die je potentiële ridders en koningen van de kamer zouden kunnen zijn.

Nog geen model? Klik dan hier!

Het is ook verstandig om afzonderlijke albums te hebben, één beschikbaar voor alle bezoekers (en gevuld met materiaal, dat niet al je beste foto's onthult, maar ze de smaak geeft om meer exclusief materiaal van je te eisen) en een waar alleen geregistreerde gebruikers toegang hebben tot je beste materiaal.

Je kunt je vrienden op Stripchat ook toegang geven tot "Friends Only" -albums zonder tokens om te laten zien hoeveel je ze waardeert. Er zijn een paar opties waarmee je kunt spelen met betrekking tot de exclusieve fotoalbums, die een geweldig middel zijn om een ​​passief inkomen te hebben. Met de betaalde albumfunctie kan je speciale albums maken, die je kunt verkopen, ongeacht of je online of offline bent.

Hoe kun je een galerij maken? 

Om een galerij met foto's of video's te maken, moet je naar Mijn profiel gaan en vervolgens klikken op het tabje ‘Een album maken’ als je foto's wilt uploaden, of ‘Video uploaden’ als je je video's wilt uploaden.

Je hebt de mogelijkheid om je galerie-inhoud te verkopen en daarmede tokens te verdienen door de prijs als volgt in te stellen:

  • Fotoalbums (1-499 Tokens)
  • Videogalerij (1-999 tokens)

Opbrengsten uit galerieverkopen worden op dezelfde manier bijgeschreven op het account van het model als andere tokens op de site. Bovendien kun je de toegang voor de inhoud van je materiaal waar nodig beperken door je publiek te kiezen, bijvoorbeeld alle geregistreerde gebruikers, gebruikers in je vriendenlijst of gewoon voor iedereen, die de door jouw ingestelde prijs zal betalen.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden