Welke speeltjes worden het meest gebruikt?

Welke speeltjes worden het meest gebruikt?

Stripchat modellen en hun sextoys

Welke speeltjes worden het meest gebruikt?
10 december 2020

Webcam liefhebbers, die een bezoekje brengen aan de startpagina van StripChat zullen direct een overzicht voorgeschoteld krijgen van de mooiste vrouwelijke modellen, hete mannen, stellen en sexy transseksuelen. Je hebt daarbij de mogelijkheid om een voorproefje te krijgen van wat je kan verwachten op deze site en je kunt ervoor kiezen om direct geheel gratis een account aan te maken. Heb je bij het doorzoeken van de profielen een leuk model gevonden, dan heb je de mogelijkheid om met dit model te chatten, te genieten van stripshows en veel meer. Maar wat maakt de interactie met een webcammodel nog veel interessanter zou je je kunnen afvragen. De webcam shows zijn over het algemeen al spannend en als de modellen gebruik maken van vibrators, dan wordt het alleen maar nog spannender. Als de modellen gebruik maken van dit soort apparaten, dan kun je op gegeven moment het gevoel krijgen, dat jij in control bent met het aantal tips welke je stuurt voor de gebruiker. De meeste vibrators zijn tip- gevoelig, wat betekent, dat hoe meer tips je schenkt aan het model hoe intenser de trillingen. Jij bepaald dan met jouw tips de duur en de intensiteit van de vibrator. Maar welke zijn dan de meest gebruikte seksspeeltjes en vibrators op StripChat? In dit artikele zal een deel van de meest gebruikte vibrators breedvoerig aan de orde komen. 

Vibrators van Lovense

Lovense behoort tot een van de meest bekende merken op het gebied van vibrators. Lovense is het enige grote bedrijf, dat speeltjes heeft met functies, die specifiek zijn bedoeld voor webcam modellen. De krachtige oplaadbare Lovense speeltjes zijn compatibel met de meest populaire camsites, die tegenwoordig beschikbaar zijn waaronder StripChat. Deze vibrators werken naadloos samen met de interface van bijna elk platform, dat je gebruikt. Dat soort compatibiliteit zul je nergens anders vinden. De speeltjes van Lovense speeltjes zijn niet alleen bestemd voor vrouwelijke modellen, maar ook voor mannen, stellen en transgenders. Voor een ieder is er wel een Lovense speeltje ontwikkeld en op de markt gebracht. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de app van Lovense op je telefoon installeren en codes uitwisselen en je bent klaar voor de show. 

Bekijk het Lovense Toy overzicht

Je kunt elk van deze cam-speeltjes instellen om te reageren op de tips van kijkers, door grotere en sterkere trillingen te verspreiden naarmate je publiek meer uitgeeft. Dat is voor hen een geweldige stimulans om meer inkomsten te genereren. De lovense speeltjes zijn ook veel beter ten opzichte van het klassieke Ohmibod-speelgoed, dat veel aangepast moest worden om voor dat doel te werken.

Lush, het meest populaire speeltje van Lovense 

Dit krachtige speeltje is alleen bedoeld voor vaginaal gebruik, maar dat weerhoudt veel mensen er niet van het op andere manieren uit te testen en te gebruiken. Maar wees voorzichtig, als je geen goede stop hebt, loop je het risico om het speeltje in de diepte van je eigen dwaze zelf te verliezen als je dit speeltje anaal gebruikt. Wees dus voorzichtig bij het gebruiken van dit speeltje. Het is ook vermeldenswaard, dat het uiteinde van het speelgoed de antenne is. Dus als de antenne zich tussen je benen of in je bilspleet bevindt, zal het signaal moeilijker zijn om zijn doel te bereiken. Daarom is het belangrijk, dat je dat deel van het speeltje altijd in de open lucht houdt. Op StripChat zul je dit speeltje herkennen doordat er uit de vagina of anus van het model een roze antenne uitsteekt. 

Lovense's Hush is een krachtig vibrerende buttplug.

Op het gebied van de buttplugs behoort de Lovense Hush tot een van de bekendste en meest krachtige vibrerende apparaten. Het wordt geleverd in twee maten, de ene is 1,5 inch op het breedste punt en de andere is 1,75 inch. Beide modellen zijn net geen 4 inch insteekbare lengte. Gelukkig hoef je je bij dit speeltje geen zorgen te maken, dat je het speeltje in jezelf kwijtraakt. 

Als je van prostaat stimulatie houdt, is de Edge behoorlijk moeilijk te verslaan. Net als de andere modellen biedt het behoorlijk sterke trillingen, met motoren op het perineum en de prostaat. De Edge heeft ook een volledig verstelbare prostaat arm. Dus als je in het verleden problemen hebt gehad met de pasvorm van je prostaat speelgoed, behoort dit met de Edge zo goed tot het verleden. 

Breng wat variatie om meer inkomsten te genereren 

Het uiteindelijke doel van elke model is uiteraard om per cam show zoveel als mogelijk inkomsten binnen te halen. Dit doel kun je bereiken door je shows te variëren. Je kunt ervoor kiezen om steeds weer een ander kostuum aan te doen, maar dat is niet voor elke webcam bezoeker en of fan spannend. In de praktijk is het hanteren van verschillende soorten vibrators en daarmede verschillende seks standjes behoorlijk populair. Als vrouwelijke model kan je ervoor kiezen om de ene keer een buttplug te gebruik, de andere keer de lovense Lush en weer een andere keer een combinatie van beide soorten vibrators. Hetzelfde geldt ook voor de mannelijke modellen. Je zult merken, dat het brengen van variatie in je shows en het hanteren van verschillende soorten vibrators en of standjes je alleen maar meer inkomsten zullen bezorgen. Fans en webcam bezoekers houden van variatie, dat zorgt ervoor, dat de cam shows spannend blijven. Vooral als ze jou in control kunnen hebben met hun tips, zullen ze verder gestimuleerd worden om meer tips te schenken. Hoe meer tips, hoe intenser en langer de trillingen en hoe meer jij ook kan genieten van je werk. Probeer dus vandaag nog gebruik te maken van de verschillende soorten vibrators

Word nu model!

Reacties

Love from the hot business

Only love sexy

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden