Alles over het kopen van Stripchat tokens en meer

Alles over het kopen van Stripchat tokens en meer

Is mijn persoonlijke informatie veilig bij Stripchat?

Alles over het kopen van Stripchat tokens en meer
30 september 2020

Veel gebruikers vragen zich af of het veilig is om persoonlijke informatie te delen met de site. Stripchat heeft als topprioriteit om de leden en hun privégegevens veilig te houden. De site maakt gebruik van https om ervoor te zorgen, dat de website en het factureringssysteem beschermd worden en voldoen aan alle internationale online beveiligingsnormen en vereisten.

Daarnaast volgen alle facturering providers waar de site zaken mee doet de nieuwste beveiligingsnormen in de branche om ervoor te zorgen, dat je factuurgegevens altijd veilig en beveiligd zijn.

Wat verschijnt er op mijn bank- / creditcardafschrift

Stripchat streeft ernaar om zo veel als mogelijk tevreden klanten te hebben en derhalve hun privacy te beschermen. Al je transacties worden daarom vertrouwelijk weergegeven onder een van de volgende opties, afhankelijk van de betalingsprovider die je gebruikt:

  • EPOCH.COM * Technius
  • SegpayEU.com-TechChat
  • centrobill.com
  • www.cgbilling.com
  • Webbilling * Technius Ltd
  • Paymentico.com
  • Curo-betalingen
  • Technius Ltd.

Kan ik grotere tokenpakketten kopen

Gebruikers, die veel gebruik maken van de diensten van Stripchat vragen zich meestal af of het niet mogelijk is om grotere token-pakketten te kopen. Grotere token-pakketten, met hogere kortingen, worden uiteindelijk automatisch beschikbaar gesteld voor leden van de site, op basis van de levensduur en uitgaven van je account.

Als je eerder toegang wilt hebben tot de grotere tokenpakketten, dan zal je je identiteit op de site moeten laten verifiëren. Hiervoor kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam van Stripchat. Je zal onder andere een foto moeten sturen van het volgende:  

  • Een door de overheid uitgegeven identificatiedocument zoals paspoort of rijbewijs.
  • De creditcard (s) die voor je aankopen zijn gebruikt. De foto mag ALLEEN je volledige naam en de laatste 4 cijfers van de kaart tonen.

Als je een groter tokenpakket wilt kopen dan het pakket, dat momenteel voor u beschikbaar is, kun je dit ook doen door een aankoop te doen met een bankoverschrijving. 

Ik heb tokens gekocht, maar ze zijn nog niet in mijn account verschenen

Heel zelden kan er een kleine vertraging optreden in het verschijnen van aangekochte tokens. Je hoeft echter niet in paniek te raken en nog minder een nieuwe aankoop te escaleren. De tokens verschijnen binnenkort in je account. Dit probleem komt vaker voor bij aankopen met Bitcoins. Als het probleem voor een langere periode aanhoudt, dan kun je gerust contact opnemen met de 24/7 klantenserviceteam van Stripchat via: https://stripchat.com/support.

Wat moet ik doen als mijn transactie is geweigerd? 

Kaarttransacties kunnen om verschillende redenen worden geweigerd. Zorg ervoor, dat alle kaartgegevens die je hebt ingevoerd correct zijn en dat er geld op je bankrekening staat. Bovendien kunnen sommige uitgevende banken online transacties met een ongebruikelijke frequentie blokkeren of kunnen zij om veiligheidsredenen internationale transacties blokkeren. Neem contact op met je bank voor meer informatie over hun kaartbetalingsbeleid. Als het probleem zich blijft voordoen, dan is het raadzaam om een andere kaart of een van de alternatieve factureringsproviders of betalingsmethoden van de site te gebruiken.

De contactgegevens van de factureringsverwerkers van de site vindt je terug via deze link: https://stripchat.com/support/billing

Als het probleem zich blijft voordoen, dan kun je gerust contact opnemen met de 24/7 klantenserviceteam van Stripchat via: https://stripchat.com/support.

Nu gratis webcam seks!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden