Hoe kan ik een Stripchat account aanmaken?

Hoe kan ik een Stripchat account aanmaken?
14 juni 2022

Het aanmaken van een Stripchat gebruikersaccount kan snel en is heel eenvoudig. Om lid te kunnen worden moet je als eerst de startpagina van de site benaderen en dan klikken op het tabje ‘aanmelden’. Er komt dan een online formulier tevoorschijn waarin je een gebruikersnaam naar keuze, werkende email adres en wachtwoord naar keuze kan ingeven. Het is van belang, dat de gebruikersnaam en het email adres, dat je wenst te gebruiken voor deze site correct ingevoerd worden. Je gebruikersnaam en email adres worden namelijk met elkaar gekoppeld. Een eventuele typefout kan na het aanmaken van je Stripchat account niet meer hersteld worden in de toekomst. 

Het e-mailadres dat je opgeeft, is ook erg belangrijk omdat er een uniek wachtwoord voor eenmalig gebruik naar dit adres wordt gestuurd, dat je onmiddellijk na de eerste keer inloggen moet wijzigen.

Nadat je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt opgegeven, is het van belang om de algemene voorwaarden door te nemen alvorens je op het tabje ‘aanmelden’ klikt.

Meer weten over Stripchat? Leer hier: Wat is StripChat?

Ga vervolgens naar je mailbox van het opgegeven email adres, ga na of je een eenmalig wachtwoord hebt ontvangen en log daarmee in op de site. Na je ingelogd te hebben zal je een automatische melding krijgen om een nieuw wachtwoord aan te maken. Hierna kun je gerust genieten van de verschillende cam- diensten welke worden aangeboden door deze site. 

Het is goed om te weten, dat gebruikersaccounts niet kunnen worden geconverteerd naar modelaccounts. Je kunt dus niet hetzelfde email adres welke je hebt gebruikt voor je gebruikersaccount gebruiken om een model account aan te maken (in geval je ook model wilt worden op deze site). 

Aanmelden met een Google- of Twitter account

Je kunt ook op eenvoudige wijze een Stripchat- account aanmaken middels gebruik van je e-mail adres,  Google- of Twitter- account. Als je voor deze laatste optie kiest, ga dan naar "Maak gratis account aan" in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina. Je krijgt dan een toestemmingsvenster van Twitter te zien waarin je wordt gevraagd om toestemming te geven om je account te gebruiken. Voer het email adres welke je gebruikt voor je Twitter- account en het wachtwoord in en kies vervolgens een gebruikersnaam voor Stripchat en klaar! Je kunt dan direct aan de slag met het zoeken naar interessante cam- shows. Als je al een Stripchat- account hebt, kun je op elk moment inloggen met je Twitter- account via de knop 'Inloggen' in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina.

Gebruikersnaam wijzigen 

Het kan weleens gebeuren, dat je niet of niet meer tevreden bent met de gekozen gebruikersnaam. Op bepaalde websites zou je je gebruikersnaam kunnen wijzigen. Echter is het niet mogelijk om je gebruikersnaam op deze site te wijzigen. Als je een andere gebruikersnaam wenst te gebruiken, dan moet je een nieuw account aanmaken met een ander email adres. Het is daarom raadzaam om de gekozen gebruikersnaam goed te overwegen bij de aanmelding, anders moet je het hele proces weer doorlopen om een ander account aan te maken, wat niet door een ieder op prijs wordt gesteld. 

Nu gratis webcam seks!

Reacties

Eerlijke site

Wil al starten

Wil lid worden

Eerlijke site

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden