Hoe kan ik een Stripchat privégesprek met een model beginnen?

Hoe kan ik een Stripchat privégesprek met een model beginnen?

Leden en knights

Hoe kan ik een Stripchat privégesprek met een model beginnen?
25 mei 2020

Op Stripchat heb je de mogelijkheid om privé te chatten met een model door simpelweg op het tabblad Privé boven aan het chatvenster te klikken. Daarnaast kun je ook nog privé chatten met een model als je naar hun profiel gaat, op hun gebruikersnaam klikt en dan vervolgens op de knop PM verzenden. Houd er wel rekening mee, dat alleen Gold-leden en vrienden van het model het voorrecht hebben om privéberichten naar modellen te sturen.

Meer weten over Stripchat? Lees hier: Wat is StripChat?

Wil je genieten van de privileges van het Gold Membership? Nadat je op de knop PM verzenden hebt geklikt om privé te chatten met het model van je keuze, zie je aan de onderkant van de pagina ook nog de optie "Make Me Gold". Door hierop te klikken abonneer je je voor dit lidmaatschap en profiteer je direct het gold membership voordeel. Abonneren voor het gold membership is dus absoluut niet moeilijk. 

Als een ‘knight’ me dempt, hoe kan ik dit ongedaan maken?

‘Knights’ kunnen alleen grijze gebruikers dempen. Dus als je een grijze gebruiker bent, die wordt gedempt vanuit de kamer van een model, moet je 24 uur wachten om weer te kunnen chatten met de kamer van dat model.

Als je echter een groene of gouden gebruiker wordt, kun je nooit worden gedempt door een van de ‘knights’. Het nadeel van grijze gebruikers is, dat ze altijd het potentieel hebben om 24 uur lang te worden gedempt vanuit de kamer van een model.

Als een model mij heeft verbannen, hoe kan ik dit ongedaan maken?

Het kan ook voorkomen, dat je vanwege de een of andere reden wordt verbannen van de kamer van een model. Een ‘ban’ is 30 dagen geldig en kan niet worden opgeheven. Het doel van het verbod is om het model te beschermen tegen gebruikers, die over de scheef zijn gegaan. Houd er rekening mee, dat gebruikers niet kunnen worden verbannen zonder toestemming van het model. Als het verbod is opgeheven, ben je vrij om terug te gaan naar de kamer van het model.

Misbruik en klachten 

Het kan weleens voorkomen, dat je op de een of andere manier spam berichten ontvangt. Bescherm te allen tijde je persoonlijke informatie! Meld de spammer direct door contact op te nemen met de klantenservice van Stripchat en open nooit verdachte links. 

Ook als je twijfelt aan een e- mail of bericht welke je van Stripchat hebt ontvangen, van modellen of gebruikers kun je ook direct contact opnemen met de klantenservice om de echtheid van het bericht na te gaan. 

Het kan ook voorkomen, dat je plots wordt lastiggevallen door andere gebruikers op de site. In dit geval is het best om screenshots te maken van de berichten welke je hebt ontvangen van de persoon, die je lastig valt en deze te sturen naar de klantenservice. Probeer in ieder geval zoveel als mogelijk bewijs materiaal aan te leveren zoals een screenshot, berichten, e- mails en alle tastbare informatie om de zaak te onderzoeken. 

Nu gratis webcam seks!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden