Hoe kan ik mijn Stripchat account verwijderen?

Hoe kan ik mijn Stripchat account verwijderen?

11 mei 2020

account verwijderenHet zou weleens kunnen voorkomen, dat je vanwege de een of andere reden permanent of tijdelijk geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van deze site. Maak je geen zorgen, op deze site bestaat de mogelijkheid om je account te verwijderen. 

Als je je account wilt verwijderen, klik dan op je account en ga naar instellingen en privacy. Klik dan vervolgens op het tabje ‘Mijn account verwijderen’. Er komt dan een formuliertje tevoorschijn waarin je de reden kunt aangeven waarom je je account wenst te verwijderen. Jouw feedback wordt namelijk gebruikt om de site verder te verbeteren voor de overige gebruikers. Na de reden aangegeven te hebben en het verwijderen van je account bevestigd te hebben wordt de gebruikersaccount verwijdert van de database van de site. 

Sommige van de gebruikers krijgen er spijt van, dat ze hun account hebben verwijdert en vragen zich af of het mogelijk is om hun verwijderde account weer te activeren zodat ze verder gebruik kunnen maken van de diensten van deze site. 

Hoe kan ik mijn verwijderde Stripchat- account herstellen?

Als je je Stripchat- account hebt verwijderd en je wilt op een bepaald moment het verwijderde account wederom gebruiken om te kunnen genieten van de diensten van deze site, dan kun je je verwijderde account snel en eenvoudig herstellen. Hiervoor hoef je alleen maar opnieuw in te loggen op je account.

Nadat je bent ingelogd, krijg je een scherm te zien met de melding, dat je account is verwijderd, samen met een knop 'Mijn account herstellen'. Om je account te herstellen kun je direct op dit knopje klikken. Na hierop geklikt te hebben, komt er een bericht tevoorschijn waarin, staat dat er een herstellink naar je e-mail adres is gestuurd. Controleer je inbox en open de herstel email. Als je het binnen een uur niet ontvangt, log dan opnieuw in om de link opnieuw te verzenden. Klik op de bijgevoegde link en verwacht dat je account direct daarna wordt hersteld. Nu kun je de verloren tijd op Stripchat alvast inhalen!

Nu gratis webcam seks!

Mijn account is geblokkeerd 

Het zou ook wel kunnen voorkomen, dat je bij het inloggen plots de melding krijgt, dat je account is geblokkeerd. Wat kun je in dit geval doen om zo snel als mogelijk weer gebruik te kunnen maken van de diensten van deze site. Allereerst is het goed om na te gaan waarom je account geblokkeerd is. Een Stripchat account wordt alleen geblokkeerd als de gebruiksvoorwaarden zijn geschonden. Je zou dus voor jezelf moeten nagaan welke van deze gebruiksvoorwaarden je hebt geschonden. Om hierachter te kunnen komen kan je direct een ticket indienen bij de 24/7 klantenservice van deze site. De klantenservice zal je dan zo snel als mogelijk laten weten wat de stand van zaken is met betrekking tot je account en natuurlijk of het opheffen van de blokkade al dan niet mogelijk is. Voorkom een blokkade van je account door te allen tijd in lijn met de gebruiksvoorwaarde gebruik te maken van je Stripchat account. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden