Verschillende soorten Stripchat gebruikers

Verschillende soorten Stripchat gebruikers

Alles over de gold member

Verschillende soorten Stripchat gebruikers
25 mei 2020

Wanneer je voor het eerst je gratis account op Stripchat aanmaakt, ben je een gewone grijze gebruiker. Grijze gebruikers hebben namelijk geen Tokens in hun account. Je kunt op Stripchat een groene gebruiker worden door een tokenpakket aan te schaffen. Groene gebruikers trekken eerder de aandacht van de modellen, omdat ze de modellen al een fooi kunnen geven en de kans krijgen om Kings of Knights te worden of gewoon te kunnen betalen voor een privéshow. Wanneer je al je tokens opgebruikt, wordt je een ex-groene gebruiker, wat betekent dat je nog steeds een actief lid van de community bent, voorlopig alleen zonder tokens. Het hoogste gebruikersniveau op deze site is het Gold-lidmaatschap. Het Gold membership geeft je uiteraard premium voordelen en ontsluit vele functies, die geen enkel ander gebruikerstype heeft. De Gold oftewel Goud gebruikers hebben dus een maandelijks abonnement en kunnen gebruik maken van alle functies van deze site zonder beperkingen. 

In de kamer van elk model kun je alle aanwezige gebruikers zien, gerangschikt op hun status, met uitzondering van de Gold-gebruikers. Deze kunnen in de incognitomodus (onzichtbaar) zijn en kunnen dus niet door anderen worden gezien.

Wat is een Gold-abonnement en hoe wordt je een Gold-lid?

Gold- gebruikers kunnen als geen ander genieten van alle functies van de site. Je kunt bijvoorbeeld de onzichtbare modus inschakelen, anoniem tips versturen voor een model, je kunt prive berichten versturen en ontvangen naar elk model en je kunt genieten van speciale kortingen en aanbiedingen tijdens promotieperiodes. Je kunt verder chatten met emoji’s en knight worden. Als knight kun je je favoriete modellen beschermen tegen ongewenste aandacht. Modellen zien eerst Gold-leden en krijgen speciale aandacht van hen.

Gold- lid kun je worden door als eerst naar het gedeelte ‘Mijn profiel’ te gaan en kan de klikken op het tabje ‘upgrade’ onder je naam. Het Gold-abonnement kan worden gekocht als een maandelijks betaalde service of als een eenmalige aankoop. 

Hoe kan ik mijn Gold-lidmaatschap opzeggen?

Vanwege verschillende redenen zou je kunnen besluiten om geen gebruik meer te maken van de diensten van deze site of dat je het Gold- lidmaatschap wilt opzeggen. Om dit te kunnen bewerkstelligen zou je als eerst moeten inloggen op je profiel en ten tweede klikken op je gebruikersnaam. Hierna kun je op ‘mijn profiel’ klikken op het vraagteken naast het goud. Klik vervolgens op lees meer en dan op de laatste stap aan de onderkant van de gouden kolom waar staat Lidmaatschap opzeggen

Gouden punten

De Gold Points is een beloningssysteem, dat is gebaseerd op het aantal tokens, dat is uitgegeven tijdens het geven van fooien of dat wordt gebruikt voor privéshows in modelkamers. De Gold-punten kunnen niet rechtstreeks door de gebruikers worden gebruikt, maar werken voor hen op een begunstigde manier.

Het belangrijkste doel van het Gold-puntensysteem is dat wanneer je een modelruimte betreedt met andere leden, de gebruiker met het hoogste aantal Gold-punten de hogere positie krijgt op de vriendenlijst van het model. Hoe hoger je op de lijst staat, hoe meer aandacht je mogelijk van het model krijgt tijdens een show. Voor elke 10 tokens, die je aan een modelkamer of privéshows besteedt, verdien je 1 gouden punt. (lees hier meer over alle verschillende Stripchat gebruikersniveaus)

Nu gratis webcam seks!

Reacties

Welke bv zit achter deze stripchat,NL ? aub
onderneming nummer graag

Welke bv zit achter deze stripchat,NL ? aub
onderneming nummer graag

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden