Wat is StripChat?

1 mei 2020

StripChat is een gratis online community waar je geweldige sexy amateurmodellen kunt bekijken, die live interactieve shows uitvoeren. Stripchat is 100% gratis en is overal en altijd toegankelijk voor gebruikers van de site. 

De website is mobiel compatible wat betekent, dat je op elk apparaat van Stripchat kunt genieten door simpelweg een internetbrowser-applicatie te openen en deze link aan te klikken: https://stripchat.com/.

De beheerders van de site streven ernaar om zowel de gebruikers als de modellen de beste live- cam- site- ervaring te bieden. Dat is dan ook de reden waarom je allerlei modellen over de hele wereld via deze site kan bezichtigen. Voor een ieder is er wat wils op deze spannende cam- site.

Het gebruik van tokens 

Hoewel Stripchat gratis is, wordt het gebruik van tokens aangeraden om de meest plezierige ervaring op te kunnen doen. Tokens kun je zien als een vorm van online valuta. Gebruikers die een tokenpakket aanschaffen krijgen op deze site automatisch de status van groene gebruiker. 

Tokens kunnen onder andere als fooi gebruikt worden om de aandacht van favoriete modellen te trekken. De tokens komen dus goed van pas als je een speciaal verzoek aan een model wilt doen of gewoon om je waardering en bewondering te tonen. Tokens kunnen ook gebruikt worden om deel te nemen aan privé-, Cam2Cam-, spionage- en groepsshows of om eenvoudig foto- / videoalbums van modellen te kopen.

Een andere manier om je tokens te gebruiken, is om offline tips als cadeau naar je favoriete modellen te sturen en een speciale boodschap met de tip op te nemen om ze te verrassen. Dergelijke tips worden altijd op prijs gesteld door de modellen. 

Hoewel het geven van een fooi niet vereist is, kunnen gebruikers de cam- show van een model prijzen door hen tips te sturen. Modellen reageren meestal beter op unieke verzoeken van gebruikers nadat ze zijn getipt en zich gewaardeerd voelen. 

Je kunt tokens kopen door op het pluspictogram naast je gebruikersnaam te klikken en je saldo wordt aan de linkerkant weergegeven zodra je de eerste aankoop doet.

Doel Stripchat en regels 

Het voornaamste doel van Stripchat is om zowel leden als modellen een goede tijd en plezier te laten beleven op deze site. Daarom zijn er enkele basisregels samengesteld, die betrekking hebben op het gebruik van de site. In de algemene voorwaarden kun je terugzien wat wel en wat niet is toegestaan op Stripchat. 

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je allereerst de sectie met meest gestelde vragen doornemen of je kunt contact opnemen met de klantenservice welke 24/7 te bereiken is. De klantenservice probeert alle binnengekomen berichten zo snel als mogelijk naar tevredenheid van de gebruikers te beantwoorden. 

Ook het geven van feedback wordt zeer op prijs gesteld. De site is namelijk speciaal voor de gebruikers als de modellen ontwikkeld opdat zij plezierige momenten kunnen beleven. Op basis van de gegeven feedback kunnen de beheerders van de site werken aan verdere verbetering van Stripchat. Je kunt eenvoudig op de onderstaande link klikken om toegang te krijgen tot het feedbackformulier: https://help.stripchat.com/en/support/tickets/new?form_1=true 


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden