Wat moet ik doen als mijn transactie wordt geweigerd?

Wat moet ik doen als mijn transactie wordt geweigerd?

Wat moet ik doen als mijn transactie wordt geweigerd?
11 mei 2020

Kaarttransacties kunnen om verschillende redenen worden geweigerd. Het is daarom van belang, dat je bij elke transactie alle kaartgegevens correct invoert. Daarnaast moet er ook voldoende saldo op je bankrekening staan om de transactie uit te kunnen voeren. 

Daarnaast kan een transactie ook geweigerd worden door de bank. Sommige uitgevende banken kunnen online transacties met een ongebruikelijke frequentie blokkeren of ze kunnen om veiligheidsredenen internationale transacties blokkeren. In dit geval kun je het best contact opnemen met je bank om te weten te komen wat het beleid is met betrekking tot kaartbetalingen. 

Als het probleem zich blijft voordoen, is het raadzaam om een andere kaart of een andere alternatieve factureringsprovider of betalingsmethode te gebruiken.

Meer weten over Stripchat? Lees hier: Wat is StripChat?

Hoe schakel ik aankopen met creditcard en PayPal in

Om betalingen met een creditcard of PayPal account mogelijk te maken is het best, dat je een email stuur naar het email adres [email protected] om je account te verifiëren en aankopen met een creditcard of PayPal mogelijk te maken.

Voeg daarbij je gebruikersnaam toe en geef aan, dat je aankopen met creditcard en PayPal wenst in te schakelen. Voeg ook een door de overheid uitgegeven identificatiedocument, zoals een paspoort of een rijbewijs toe. Nadat je account geverifieerd is geworden zou je gerust aankopen kunnen doen met een creditcard of een PayPal account. 

Ik heb tokens gekocht, maar ze zijn nog niet toegevoegd aan mijn account

Op Stripchat kan er soms een kleine vertraging optreden in het bijschrijven van aangekochte tokens in het account. Je hoeft dus niet in paniek te raken en de aangekochte tokens te annuleren. Als de tokens nog niet zijn bijgeschreven zullen ze op een later moment wel terug te zien zijn op je account. Dit probleem komt vaker voor bij aankopen met Bitcoins.

Mijn mogelijkheid om tokens te kopen en uit te geven is tijdelijk opgeschort, wat moet ik doen?

De mogelijkheid om tokens te kunnen kopen en uit te geven, wordt tijdelijk uit voorzorg opgeschort wanneer er een verdachte activiteit op je account te merken is. In dit geval kun je je email of privéberichten controleren. Stripchat stuurt automatisch een bericht voor je met gedetailleerde instructies over hoe je je account kunt herstellen naar de volledige functionaliteit.

Mijn aankoopdata komen niet overeen met die van de kosten op mijn bankafschrift, hoe komt dat?

Soms kunnen bepaalde banken transacties uitstellen totdat je account volledig is gewist. Processen als deze duren meestal 1-3 werkdagen. Dit is dan ook de reden waarom je zult merken, dat datums voor sommige kosten kunnen verschillen van de aankoopdata.

Ik heb geprobeerd tokens te kopen, maar mijn kaart is geweigerd (voor gebruikers in India)

Gebruikers met een creditcard van India kunnen weleens bij het kopen van tokens de melding krijgen, dat hun kaart is geweigerd. Als je tijdens je aankooppoging een betalingsdaling of een transactie mislukt foutbericht ontvangt, moet je eerst controleren of je met je bankpas / creditcard internationale online betalingen kunt doen. Zo niet, dan is het een binnenlandse kaart. Om je kaart in staat te stellen internationale online betalingen te doen, kun je gerust contact opnemen met je bank en hen vragen om je debet- / creditcard te wijzigen / om te zetten in een internationale. Je hoeft ze daarbij niets te vertellen over Stripchat en ze zullen er ook niet naar vragen. Als de vraag toch wordt gesteld, kun je ze aangeven, dat je iets uit het buitenland online wilt kopen.

Nu gratis webcam seks!

Reacties

Ik heb tokens gekocht niks ontvangen helaas er staat dat het niet gelukt is maar ik heb wel
Betaalt

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden