StripChat gebruikers en hun mogelijkheden

StripChat gebruikers en hun mogelijkheden

15 maart 2020

Stripchat is toegankelijk vanuit alle soorten smartphones met behulp van de mobiele mediabrowser, net als op de laptop en pc. Open de mediabrowser op je smartphone en type StripChat.com op de URL. Wacht tot de website geladen en geniet van duizenden modellen die overal live optreden met een internetverbinding.

Wat zijn de verschillende soorten gebruikers?

Gebruikers op stripchatWanneer je een account op Stripchat.com aanmaakt, ben je automatisch een grijze gebruiker (oftewel een gebruiker zonder tokens in zijn account). Je kunt een groene gebruiker worden door een token pakket toe te voegen aan jou account, wat je zal helpen om de aandacht van een model te trekken. Ook kun je als groene gebruiker niet verbannen worden door een knight. Wanneer jou account leeg is (geen tokens) word je weergegeven als een ex-groene gebruiker, zodat modellen en andere gebruikers weten dat je een actief lid bent. Het beste gebruikersniveau is Goud en dit is de rede waarom: Door een gouden lid te worden heb je premie voordelen en open je vele functies die geen andere gebruiker heeft. Je kunt gratis ongelimiteerde privéberichten naar modellen sturen en ontvangen, je kunt je status wijzigen naar “onzichtbaar” waardoor je ongemerkt in verschillende chats kunt rondzwerven als je er zin in hebt, je krijgt te gekke kortingen op token pakketten wanneer er promoties zijn, en nog veel meer...

Waarom heb ik tokens nodig?

Tokens zijn een vorm van online valuta. Zodra je jouw eerste tokenpakket hebt gekocht, word je een groene gebruiker. Als je geen tokens meer hebt, word je gezien als een ex-groene gebruiker in plaats van een grijze gebruiker. Je kunt tokens kopen om ze als fooi voor de modellen te gebruiken, om priveshows te starten of Cam2Cam shows binnen te treden. Maar je kunt ze ook gebruiken voor het aanschaffen van exclusieve foto’s en video’s van je meest favoriete modellen. Alhoewel een tip geven geen verplichting is, kunnen gebruikers hun waardering tonen door de modellen een tip te sturen. Meestal reageren modellen niet op leden die speciale verzoeken aanvragen zonder dat er een fooi wordt gegeven.

Wat zijn favorieten?

Door op “Toevoegen aan Favorieten” te klikken, worden modellen automatisch opgeslagen in je account om ze gemakkelijk te kunnen raadplegen. Jouw favorieten verschijnen altijd in de bovenste rijen van de site voor eenvoudige toegang.

Wat zijn knights?

Knights zijn loyale gebruikers met een abonnement op het Goud-lidmaatschap en worden gekozen door een model. Ze hebben de kracht om grijze gebruikers in de kamer van het model te blokkeren. Knights kunnen grijze gebruikers verbannen voor maximaal 24uur. De beslissing om een knight te gebruiken hangt af van het model.

Wie is de koning?

De koning vertegenwoordigt de hoogste tipper in 12 uren van uitzending.

Nu gratis webcam seks!


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden